Jó hozzá ez az alaplap?
Sziasztok nem nagyon értek a témához,van egy GIGABYTE H81M-D3H alaplapom .ÉS szeretnék vásárolni egy másik sz.gép házat egy zalman z3 plus típussal szemezgetek. És az lenne a kérdésem hogy annak a háznak ugye alapból van 4 darab ventilátora , és hogy lenne e elég csatlakozó ezen az alap lapon hogy be tudjam mindet kötni ? Illetve található a házon egy venti szabályzó is , és azt be tudnám kötni ezt ?
Elnézést kérek , nem tudom mennyire érhető, de mint mondtam nem vagyok sajnos jártas a témában .
ÉRTELMES VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !
Azok a ventik elég hangosak,fölig ha a molexre lenne kötve...
Szóval érdemes ventilátor szabályzót venni,az alaplapra valószínűleg 1-t lenne lehet rakni de most nem néztem.
De ahogy néztem nem ér annyit az egész...(elég drágák)
Ne haragudj meg, de a mi a sz**ól beszélsz ?
1 az hogy baromságot beszélsz a 2 fenti vintit szabályozza .
2. Ha nem a kérdésemre válaszolsz miért válaszolsz baromságot ?
Ha már így válaszolsz vissza:arról beszélek hogy az a sok **** ventit amit nem tudsz az alaplapra kötni azt a táp molex csatlakozóira tudod ami meg magasabb feszültséget kap mint a 3 Pin venti csatlakozó így max fordulatszámon menne.
A venti szabályzót kötöd az alaplapra,a venti szabályzóra meg a ventiket.De milyen ventilátor szabályzóról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!