Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó hozzá ez az alaplap?

Jó hozzá ez az alaplap?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem nagyon értek a témához,van egy GIGABYTE H81M-D3H alaplapom .ÉS szeretnék vásárolni egy másik sz.gép házat egy zalman z3 plus típussal szemezgetek. És az lenne a kérdésem hogy annak a háznak ugye alapból van 4 darab ventilátora , és hogy lenne e elég csatlakozó ezen az alap lapon hogy be tudjam mindet kötni ? Illetve található a házon egy venti szabályzó is , és azt be tudnám kötni ezt ?

Elnézést kérek , nem tudom mennyire érhető, de mint mondtam nem vagyok sajnos jártas a témában .

ÉRTELMES VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !

2017. jan. 17. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Azok a ventik elég hangosak,fölig ha a molexre lenne kötve...

Szóval érdemes ventilátor szabályzót venni,az alaplapra valószínűleg 1-t lenne lehet rakni de most nem néztem.

De ahogy néztem nem ér annyit az egész...(elég drágák)

2017. jan. 17. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Ne haragudj meg, de a mi a sz**ól beszélsz ?

1 az hogy baromságot beszélsz a 2 fenti vintit szabályozza .

2. Ha nem a kérdésemre válaszolsz miért válaszolsz baromságot ?

2017. jan. 18. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már így válaszolsz vissza:arról beszélek hogy az a sok **** ventit amit nem tudsz az alaplapra kötni azt a táp molex csatlakozóira tudod ami meg magasabb feszültséget kap mint a 3 Pin venti csatlakozó így max fordulatszámon menne.

A venti szabályzót kötöd az alaplapra,a venti szabályzóra meg a ventiket.De milyen ventilátor szabályzóról van szó?

2017. jan. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!