Aki FX8350 procit használ még jelenleg is, mennyire elégedett vele?
Figyelt kérdés
Mai játékok futtatására mennyire alkalmas? És főleg mivel játszol ?2017. jan. 17. 13:45
1/5 anonim válasza:
G4560 szintjén áll, minden mai játék futtatására alkalmas változó eredményekkel.
2/5 P.O.C. válasza:
#1: Csak hogy ez 45 ropi újonnan, a G4560 meg csak 25 Szóval kicsit nem mindegy. :D
Ezen kívül Intel LGA1151 -nél még jócskán van lehetőség fejlődésre (platformváltás nélkül). AMD AM3+ -nál meg már sehova sem lehet.
3/5 anonim válasza:
Én 4-dik éve használom vízhűtéssel 33 fokos (60 fok fölé nem is nagyon ment), nincs túlhúzatva és még mindig mindent visz "kotty"-nélkül (2560x1080-on is), fogyasztása 15-48W átlagosan. Ha jó videókártya, RAM és SSD mellé teszed, mind a mai napig rendesen helytáll, persze ahogy írták előttem is az AM3+ erőssen kifutóban van, így manapság már inkább várni érdemes következő év tavaszáig (ZEN)...
(DOOM 2016, GTA V, Rise of the Tomb Raider, ...stb, bármi, amit kipróbáltam tökéletesen futott...)
4/5 anonim válasza:
Mert FHD és a fölött VGA dominál főleg nem a cpu.
5/5 anonim válasza:
AM3 foglalatba már nem érdemes fektetni, hamarosan jön a Zen (AMD) és az Intel esetében az 1151-es foglalatba is még folyamatosan jönnek az új procik. Egyébként az FX8350 még ma is jónak mondható, de sokat eszik és elavult. Azok a programok amelyek több magot is ki tudnak használni, nyilván jobban fognak futni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!