Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC konfiguráció összerakása?!

PC konfiguráció összerakása?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Számítógép vásárlás elott állok es szeretnem ha segitenetek az összeállításában.

Elsősorban játékra lenne használva, a keret ra kb 300e Ft.

Én az Intel+nvidia kombot reszesitem előnyben de bármilyen alternatívát meghallgatok.

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 17. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mekkora tárhelyre van szükséged? Használni fogod-e másra "Elsősorban játékra", másodsorban mire? Streamelni fogsz vagy nem fogod pazarolni a processzorod erejét ilyen hülyeségekre? Szükséges-e, hogy halk legyen a számítógép? Mennyire? Milyen felbontáson játszol? Mivel játszol? Fogod-e fejleszteni, vagy olyan vagy, mint a felhasználók 90%-a, hogy 2 év után hardverapron köt ki a konfig?
2017. jan. 17. 13:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Játék + internetezés.

A stream rész az nem erdekel, igazából azt szeretnem hogy az újabb címek menjenek rajta normalisan. Tudok kompromisszumot is kötni grafiakai terén, nem kell uhd-n menni mindennek!

Tárhely szempontjából egy kisebb SSD-re gondoltam meg max. 1T-s Hdd-re. Igazából a programokon kivul minden más adatot külső Hdd-ken tárolok

2017. jan. 17. 13:56
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

Például ez milyen?!

2017. jan. 17. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
500gb nem elég? Adatok tárolására megbízhatóbb az ssd, ha elférsz rajta, felesleges a hdd, az filmeknek/sorozatoknak/zenéknek való illetve ha alacsony a költségvetés.
2017. jan. 17. 13:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg elférnek egy 500gb-os SSD-n is de akkor HDD mar nem szükséges
2017. jan. 17. 14:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Hozzuk ki a legnagyobb teljesítményt (olcsó ház, táp, lap, de nem vállalhatatlan), vagy mindenből kicsit jobbat, még ha a végén egy lépcsővel gyengébb VGA fér is bele?

Van ház, ami tetszik?

2017. jan. 17. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Hasonló konfigot keresek ėn is. Kíváncsi vagyok neked mi jön ki a vėgėn
2017. jan. 17. 17:09
 8/12 A kérdező kommentje:

Igazából a ház az majdnem mindegy. Ne legyen otromba aztan annyi.

De azert nem szeretem a legolcsóbb dolgokat, megbízható alkatrészek legyenek azert :)

2017. jan. 17. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha UHD / 4K a cél, akkor max egy ilyet lehet kihozni belőle:

[link]

Ha FullHD, akkor ilyet, minőségi alkatrészekkel, nagy SSD-vel:

[link]

Ez a két véglet, egyébként elég sok variálási lehetőség van, attól függ, hogy mire van szükséged, több ram, jobb hűtő, jobb minőségű tápegység, nagyobb gépház stb.

2017. jan. 17. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Raijintek Arcadia

Be Quiet System Power 8 400W

Asrock B150 Gaming K4/Hyper

i5-6400*

LC-cc-120

8gb corsair ddr4 2666

crucial mx300 525gb ssd

Gigabyte GTX-1070 WF2OC

Ez pcx-en 315k körül van most, picit túl a kereten. Ezt hamarosan bővíteni kell 8gb rammal (kb. 1 éven belül nem árt).

* Ha harvderapróról újonnan veszel OEM procit (LEC-től), akkor a 6400 - 46k, úgy kb. kereten belül van. Vagy a 6500 még megéri 52k-ért.

Egyébként ehhez a VGA-hoz nem árt, ha a proci órajelét kicsit feltolod, ebben a lapban lehet, ezért írtam ezt, 4,2Ghz simán, a kiírt hűtővel csendben.

Ház megfelelő, semmi flanc, de a fontos dolgokat tudja.

A táp jó minőségű, a pure power-től hatékonyságban marad csak le, nagyjából ugyanazt tudja, igaz az se alkalmas nagy tuningolásokra, de arra mindkettő igen, hogy a proci órajelét feljebb rakd (mintha 6600-at vettél volna, vagy 6700at, fogyasztásban nem több annál húzva)

2017. jan. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!