Miert szaggat a Battlefield ezzel a konfiggal?
Sziasztok, valaki tudna tanacsot adni miert szaggatnak a jatekok ezzel a konfiggal?
SSD: Samsung 840 Evo 120gb ssd
HDD: Seagate Barracuda 2TB hdd
Motherboard: Asrock z87 Extreme 4
CPU: Intel i5 4670k @4.0ghz
RAM: 8gb Kingston ddr3 1600MHz
VGA: EVGA GTX 1070 SC 8GB
Most csereltem ki a VGA-t a regi egy Sapphire 7850 volt amivel a Battlefield 4-et probaltam jatszani es rengetegszer volt jatszhatatlanul sok fps drop-om. (low beallitasokon).Frissitettem a drivert, unparkoltam a CPU-t, bezartam minden nelkulozheto futtatott programot, ennek ellenere is szaggatott gyakran.
Most a Battlefield 1-el probaltam jatszani az uj kartyaval es sok map-on most is kapom a nagy fps dropokat, viszont par palyan egesz szepen fut...(tobbnyire azokon ahol kevesebb a kidolgozottsag. Megproaltam levenni mindent low-ra, igy is ugyanolyan jatszhatatlan gyakran...
A CPU gyakran felugrik 100-ra es akkor szokott szaggatni azt vettem meg eszre.
A rendszermemoria kb 7gb-ot hasznal jatek kozben.
Valakinek otlete? Koszi!
Mi a kínlódás egy hőmérséklet ellenőrzésben..? Nem kezdünk el oprendszert újrahúzni minden szarért(ebben az esetben határozottan érdemes, előfordulhat hogy a régi kártya hagyott maga után valamilyen szemetet, de ez az egyetlen oka). Mintha azt mondanád, hogy fáj a lábad vágd le, majd szerzel másikat, nem kell feleslegesen megnehezíteni az életed, szinte minden problémát egyszerűbb újratelepítés nélkül helyrehozni.
Tápod milyen? Konkrét típust írj, ne csak wattot. Játék közben nézd a proci órajelét, ha látványosan megzuhan amikor belassul akkor hőmérséklet lesz a háttérben. Az sem normális hogy a bf4 így futott 7850 mellett, anno egy 550ti vel játszottam mediumon bármiféle probléma nélkül, pedig nem éppen egy súlycsoport a két kártya(így utólag már gondolom mindegy, de beállítottad, hogy a 64bites exével indítsa? Valamiért sok embernél alapból a 32 essel indul akkor is ha 64 es az oprendszer, úgy meg csak 2gb memóriát tud használni emiatt meg állandóan swappel, beállítástól függetlenül).
2011es videokártyát cserélt le. Ebből azt saccolom, nem új win telepítés van a gépén. Kérdésből gondolom, hogy nem tudja mit kezdjen a helyzettel, különben már régen hdsentinel, aida, ccleaner, memtest, amd clean unintsall és sorolhatnám társait lefuttatta volna régen. Utána lehet menni éppen mi okozza, de nem biztos, hogy itt leszel és a kezét fogod majd végig.
Egy gépet újratelepíteni és keresni másik lábat azért picit más :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!