Melyik processzor éri meg a legjobban? Intel i5-6500,6600 vagy 7500?
6500 kb 5 ezerrel olcsóbb mint a másik 2, amik egy árban vannak, de a 7500-hoz tudomásom szerint nincs gyári hűtő.
GTX 1060 6Gb mellé lenne.
Ha OEM-t veszel akkor valóban nincs,ha BOX-t akkor van gyári hűtő.
5 ezer FT felárat meg nem éri meg a 7500 szóval akkor legyen a 6500.
Hello! Nem tudom hogy te hol nézted a processzorokat, de nálunk Szlovákiában egy picivel olcsóbb a i5-7500 mint a i5-6500 és rendelkezik gyári hűtéssel. Egyébként az összes 7-gen olcsóbb picivel.
Ha nincs keret MSI vagy ASUS-ra vedd a olcsóbbat! teljesítményben ugyan az! Csak lehet a kinézete vagy a burkolat anyaghasználata kicsit gyengébb, Esetleg a hűtésben lehetnek kicsivel rosszabbak. Egy jó hűtéssel rendelkező gép házal ez is orvosolható. Valamint amint beraktad a gépházba már nem is fog érdekelni hogy kicsivel gyengébb a minősége, mert örülsz hogy végre normálisan futathatod a kedvenc játékaidat. Emellett probléma nélkül megy a olcsóbb GPU, vagy Alaplap.
És ezt nem azért mondtam mert a MSI vagy az ASUS nem éri meg mert drágább. Nekem is MSI-s alkatrészeim vannak, Persze kivéve az amit nem gyárt az MSI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!