Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ati 5870 melyik nvidia-t...

Az ati 5870 melyik nvidia-t veri ami egy árban van, vagy felette alatta?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem. Az 5870 is dx11. Én azt venném inkább mint az nv-t. Nem kell mellé egy 600+W os táp. És nem eszi le a gatyádat sem.
2010. máj. 5. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket :-) Google-t nem ismeri, fogalma sincs miről beszél, ötlete sincs mit tud amit vesz, de megveszi 100 rugóért :-) Istenem... és ezeknek kellene eltartani engem öregkoromban?
2010. máj. 6. 06:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Idefigyelj hülyegyerek!

Atyáskodsz amikor biztos hogy te is csak taknyos 14-18 éves vagy, és minden bizonnyal idősebb vagyok nálad, de nem is érdekel. De azért te tartasz el engem...

A másik pedik hogy nem veszi meg nekem a kártyát anyu, és apu, nem azért mert nincs rá nekik, hanem mert önálló életet élek már.

Ezért a szarért nyár végéig dolgozhatok, kiadások mellett...

Anyu apu kinyaltvalagu gyereke inkább te lehetsz, mert értelmes ember nem alakít ki véleményt olyanról, akit nem is ismer.

Én is csak feltételezem rólad amit írtam.

A google pedig olyan nagy barátod, akkor miért nem azt használod.

Igen lehet hogy lusta vagyok, csak nem volt sok időm azért inkább megkérdeztem.

Jó éjszakát!

2010. máj. 6. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaja. Igazad van kérdező !
2010. máj. 6. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

06:16 vagyok

Na idefigyelj.

Tegnap 12:37kor feltetted a kérdést.

Kommenteltél: 13:41, 17:08 18:21

100 rugót fogsz költeni, végigdolgozod a nyarat és ide behazudod, hogy nem volt időd?

Okés próbálkozzunk a barátommal, mérjük az időt:

[link]

Tessék. Erre nem volt eszed? De komolyan? 2 szót írtam be!

1. és 3. találat. 3 perc alatt megvan a Dx11, megvan milyen kártyákkal versenyezhet. Sőt ha tovább olvasol, tuningolás, fogyasztás, Direct Compute, Eyefinity stb...

Nah mennyi idő jött ki? Másnak mennyi idő alatt sikerült megtalálni a választ?

Kíváncsian várom hogy Te miért nem tudtad ezt megtenni?

2010. máj. 6. 15:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Barátom, lehet nem vagyok olyan vagány mint te, nekem okoskodhadsz ebbe a témakőrbe, mert hülye vagyok hozzá.

De én hiába látom hogy a kártya pl: 80 'c-ra melegszik fel, ha nincs viszonyítási alapom.

Inkább válaszoltál volna normálisan, vagy ne is, mint hogy köcsögösködsz.

Attól hogy böngészek, nem egész nap a gyk-et nézem, mert más fontos elfoglaltságom is van az interneten.

Mert amilyen témában én vagyok otthon, szívesen segítek és nem dörgölöm mások orra alá, hogy nem ismeri a googlet/vagy nem írok semmit!

Én a kettő variáció között válogatok.

Úgy lehurrogtok itt még 40-50 éves embereket is, mint ha a játszópajtásaik volnátok... (tisztelet a kivételnek)

De ha akarod ragozni, írj nyugodtan, hisz nem én keztem.

13:24 neked meg kössz az együttérzést! Legalább te segítettél a kérdést illetően. :)

2010. máj. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!