Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » N power 450 wattos tap mire...

Petyuskaa kérdése:

N power 450 wattos tap mire kepes?

Figyelt kérdés
vettem egy fenti tipusu tapot ,450 watt a teljesitmenye.vajon ebbol mennyit tud tenylegesen???

2017. jan. 14. 07:47
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Na ezért nem szoktam és sohasem senkinek semmit mondani, hogy ezt vegyen, meg azt vegyen.

Tippeket lehet adni, de így látatlanba azt mondani, hogy "Tápcsere", az egy kicsit erős.

Büszkék lehettek nagyokosok, hogy kiadattatok egy marék pénzt a kérdezővel, a semmiért.

Bravó !!

2017. jan. 17. 06:08
 32/45 MGéza ***** válasza:

Na jó, akkor vegyük sorra a hibalehetőségeket:

- gondolom mindent helyesen kötöttél be: vga csatlakozó oda ahova kell, 6 pin vga csatit a kártyára?

Be tudtad kötni a tápot rendesen? Most nézem hogy szervertápot vettél, lehet itt a hiba: elvileg nem tudod elsődleges tápnak használni, egyáltalán, bekapcsolt vele a géped?

Szerintem le tudnád beszélni a hirdetővel hogy esetleg visszavenné, 3 napot szoktak az aprós eladók vállalni. Én a helyedben a másik kettőt is megnézném ami még van de úgy, hogy kipróbálást is megbeszéltek, Pécs nem akkora város hogy ne tudnátok megoldani.

2017. jan. 17. 15:08
 33/45 MGéza ***** válasza:
Ha egyik sem jön be, a vga egyik kimeneten sem ad jelet vagy életjelet, akkor döglött kártyát vettél.
2017. jan. 17. 15:09
 34/45 A kérdező kommentje:
a kovetkezo a helyzet.e kerdest mint "laikus"tettem fel ,mert nekem mar otlet taram elfogyott.mivel csoro magyar vagyok ,sok penzem nincs sajna ,de a penzemhez merten ,relative egy jobb gepet szeretnek csinalni ,ezert ujitgatom.higyjetek el ,mindent rendesen leprobaltam ,helyesen bekotottem ,multimeterrel a tapokat,es csatikat kimertem ,vga karit ismet idegen gepben teszteltuk ,semmi valtozas.ill.annyi ,h a szerver tap fantasztikus ,mert az aramerosseget ,szinte tizedre pontosan generalja!!!ettol fuggetlen nalam elettelen a vga
2017. jan. 17. 20:09
 35/45 MGéza ***** válasza:
Ez ugye nem brand gép alaplapja? Ha jól nézem valami giga, szóval kizárt. Na mindegy, még egyet megpróbálhatsz: nézz be a bios-ba, hátha valamiért letiltotta a pci-e slotot. Ha így van ha nem, próbáld meg frissíteni a bios-t.
2017. jan. 17. 21:30
 36/45 MGéza ***** válasza:
Próbáld le a másik pci-e slotban is a kártyát.
2017. jan. 17. 21:32
 37/45 A kérdező kommentje:
bios frissitve ,pcie ok.megsincs valtozas
2017. jan. 18. 19:26
 38/45 A kérdező kommentje:
ahogy igertem ime a fejlemeny... vettem masik kartyat.palit gts 250 ,1gb ,256 bit.tokeletes,De ,csak a slot 2 ben ad kepet ,azaz 8x os es nem 16 x os ,sajna az 1 es pcie slotban nem ad kepet ,de az alsoban viszont jo.otlet? ja hangsulyozom ,npower 450 tappal hajtom :-)
2017. jan. 20. 21:02
 39/45 MGéza ***** válasza:
Valószínűleg nem jó a slot. Nem veszítesz vele sokat egy ilyen kártya esetében. De nem igazán értelek, kimérted multiméterrel a tápokat, akkor miért ezt használod? Visszaküldted a Seasonicot? Mondjuk sok sikert, de szerintem így határon járatva nem sokáig fogja bírni ez a táp.
2017. jan. 20. 22:06
 40/45 A kérdező kommentje:
seasonic megvan ,az fog menni ,csak kiprobaltam az npowerrel.a slotot vajon lehet javitani?
2017. jan. 21. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!