Nem jelenik meg a hangkártya az eszközkezelőben, és nem látja a gép sem, mit lehet csinálni?
Acer aspire v 17 nitro vn7-792g típusú laptop.
win 7-et telepítettem rá, minden más driver tökéletesen működik. BIOS-ban sajnos nincs semmi elérhető menüpont a hangkártyához. Sok drivert kipróbáltam, de nincs mihez telepítse. Hogy tudnám neki megmutatni, hogy van hangkártyája is? :D
ami azt illeti van egy hardver amit nem tudtam felrakni, de nem is tudom mi az, de hangkártyaként nem lehet azonosítani.
PCI\VEN_8086&DEV_A170&SUBSYS_103B1025&REV_31
A legtöbb ma gyártott laptop már nem kompatibilis teljesen a Windows 7-el, egy részére fel sem lehet telepíteni.
Telepíts Windows 10-et, és a gyártó oldaláról letöltött driverrel lesz hang a gépen.
Más is keresett, de nem talált:
Itt írta valaki, hogy az USB audio driver-rel nála működik:
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > Ismeretlen eszközön jobbegérgomb > Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogramok keresése a számítógépen > Választás a számítógépen található illesztőprogram listából > vedd ki a pipát a Kompatibilis hardvereszközök megjelenítésénél > lista elején: (Általános USB audio) > USB audioeszköz > Tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!