Hogy illetve hol lehet leselejtezett irodai gépekhez hozzájutni?
Gondolom nem fogjátok elárulni... akkor nem menne a "bót", de azért megkérdem. Saját használatra kellene.
Hivatalosan hova kerülnek a leselejtezett gépek irodai környezetből? Ti, akik esetleg ilyen helyen dolgoztok - én is de én erre nem látok rá - tudtok valamit hogy esetleg a dolgozók nem vehetik át a leselejtezett gépeket, eszközöket?
Egyes helyeket megvehetik a dolgozók, máshelyeken erre szakosodott cégeknek adják el. Én például egy multinál dolgozom, tőlünk Csehországba viszik selejtezni.
Megint én: a vaterán vettem anyámnak egy használt irodai gépet, talán Németországból vagy Ausztriából származhatott, de igazából tök mindegy.
Tehát vatera és hasonló oldalakon érdemes körülnézni.
Cégtől függ, hogy mi lesz a gépekkel. Van, ahol a dolgozóknak adják, van, ahol elajándékozzák pl iskoláknak, van, ahol cégnek adják el, és van, ahol csak simán kidobják.
Amúgy: www.pc-max.hu
Itt vehetsz irodából selejtezett, felújított gépeket garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!