Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Iponról vett új gép, működés?

Iponról vett új gép, működés?

Figyelt kérdés

Jövőhéten rendelek egy komplett gépet az iPonról.

Kértem összeszerelést és tesztelést is.

Amikor megjön a gép, áram alá rakom, szépen berakom a win10 telepítő lemezt, minden tökéletesen végig megy, és működni fog utána? :)

Mármint ugye nekem nem kell semmi biost és hasonlóakat frissítgetni, illetve hasonló bonyolultabb dolgokat?!

2017. jan. 13. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg nem. De szerintem rohadt fölösleges kifizetni akár egy fillért is az összeszerelésért, mert manapság egy PC-t összerakni annyira bonyolult, mint a lego. Bárki meg tudja csinálni.
2017. jan. 13. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:

IPON-ban egy 200k körüli gépet máshol legalább 10k-val olcsóbban össze lehet rakni. Ráadásul az IPON garancia terén hulladék sajnos.

Volt aki szintén összeszerelve tesztelve kérte, megkapta, nem volt kép, levette az oldalát, rá se volt dugva a tápcsati a VGA-ra. Gondolhatod akkor, mennyire tesztelgették ők a gépet :DDD

Írd ki mennyi a kereted, milyen célra, mekkora tárhelyre van szükséged, milyen monitorral használnád stb. és összerakunk neked egy jobbat.

2017. jan. 13. 11:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Konfiggal nincs semmi gond az biztos jó lesz. :)

PCX-ről azt hallottam, hogy sokszor azt adják amit mások visszaküldtek(elállási jogok). Illetve sokszor a nem garizható, de amúgy rossz terméket. Túl hangos coil whine, és egyéb hasonló buggos dolgok.

Azért gondoltam arra, hogy inkább a drágább, iPont választom.

Ezek szerintem a pcx mégis jobb lenne?

2017. jan. 13. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Amit írtál pont az IPON nyomatja nagyban :))

PCX nem rosszabb, viszont olcsóbb, vagy ott a compker. Kérj mindent bontatlan dobozban és rakd össze magad, ennyi.

2017. jan. 13. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudom összerakni, és nem is szeretném. Ha véletlen valamit elrontok, akkor nem szeretném, hogy után szívjam a fogam. :)
2017. jan. 13. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Hülyebiztosra van minden megcsinálva, csak akkor tudod elrontani, ha erőlteted. De te tudod...
2017. jan. 14. 09:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy a procik tűi meghajlanak. :) Attól félek. Tényleg nem akarom elrontani, nem pár Ft-os dolog.
2017. jan. 14. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
A procikon jó ideje nincsenek tűk :)))
2017. jan. 14. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Jó tudni... :D Tökéletesen tükrözi a hozzáértésemet. Ezt is a pcx összeszerelésből olvastam, hogy azért ajánlják, mert ha azok meghajlanak nincs rá tovább garancia.

Lehet átgondolom, hogy én szereljem össze.

2017. jan. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!