Iponról vett új gép, működés?
Jövőhéten rendelek egy komplett gépet az iPonról.
Kértem összeszerelést és tesztelést is.
Amikor megjön a gép, áram alá rakom, szépen berakom a win10 telepítő lemezt, minden tökéletesen végig megy, és működni fog utána? :)
Mármint ugye nekem nem kell semmi biost és hasonlóakat frissítgetni, illetve hasonló bonyolultabb dolgokat?!
IPON-ban egy 200k körüli gépet máshol legalább 10k-val olcsóbban össze lehet rakni. Ráadásul az IPON garancia terén hulladék sajnos.
Volt aki szintén összeszerelve tesztelve kérte, megkapta, nem volt kép, levette az oldalát, rá se volt dugva a tápcsati a VGA-ra. Gondolhatod akkor, mennyire tesztelgették ők a gépet :DDD
Írd ki mennyi a kereted, milyen célra, mekkora tárhelyre van szükséged, milyen monitorral használnád stb. és összerakunk neked egy jobbat.
Konfiggal nincs semmi gond az biztos jó lesz. :)
PCX-ről azt hallottam, hogy sokszor azt adják amit mások visszaküldtek(elállási jogok). Illetve sokszor a nem garizható, de amúgy rossz terméket. Túl hangos coil whine, és egyéb hasonló buggos dolgok.
Azért gondoltam arra, hogy inkább a drágább, iPont választom.
Ezek szerintem a pcx mégis jobb lenne?
Amit írtál pont az IPON nyomatja nagyban :))
PCX nem rosszabb, viszont olcsóbb, vagy ott a compker. Kérj mindent bontatlan dobozban és rakd össze magad, ennyi.
Jó tudni... :D Tökéletesen tükrözi a hozzáértésemet. Ezt is a pcx összeszerelésből olvastam, hogy azért ajánlják, mert ha azok meghajlanak nincs rá tovább garancia.
Lehet átgondolom, hogy én szereljem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!