Mitől lehet lassú a gépem?
Figyelt kérdés
A táp cincog, a vinyóm kerreg, a merevlemez kihasználtságom csak úgy üresjáraton 100%ra ugrik. A tápra tippelnék.
Akinek mondanak valamit ezek a feszültség értékek, az hozzászólna h mi lehet szar?
2017. jan. 11. 21:34
1/7 anonim válasza:
Szoftveres mérés sose lesz megfelelő...
A másik meg az, hogy nem itt kellene kezdeni a keresgélést, hanem a feladatkezelőben, hogy mi használja üresjáratban a HDD-t...
2/7 A kérdező kommentje:
Leginkább a system. Próbáltam services között kilőni a SuperFetchet meg a Windows Searchot. De mind hiába. Tipp?
2017. jan. 11. 21:58
3/7 anonim válasza:
a táp cicereghet attól még lehet hibátlan
ha a vinyó kerreg akkor ott a gond. próbáld meg letesztelni de 99,999% hogy az rossz
4/7 anonim válasza:
5v ágon 3.4 v , 12v ágon 8v az odabasz lol , vagy a mérő szoftver ír ki hibás értékeket vagy az a táp nagyon gyorsan kukázandó
5/7 A kérdező kommentje:
HD sentinel szerint patika állapotú a merevlemez.
AMD configom van, lehet nem elég neki az 500W-os táp? VGA nélkül se jó, pedig úgy bírnia kéne. De ugyanaz.
2017. jan. 11. 22:20
6/7 anonim válasza:
írd már le milyen tápod van , fogadni mernék valami ajtó támasznak való van neked
7/7 A kérdező kommentje:
Chieftec iArena 500W
Csak rosszat olvastam róla :D Lehet ajtótámasznak se jó
2017. jan. 11. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!