Ez a számítógép jól működne ezekkel a hardverekkel?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy vannak hardverek, amik úgymond "kiütik" egymást, tehát nem illenek össze. De ha ezeket raknám be egy gépbe, az vajon tökéletes lenne-e?
Az alplapba nem megy bele a processzor , nonecc ramból csak 64 gigát kezel eccből meg 128 at
2017. jan. 10. 15:41
5/9 A kérdező kommentje:
nem, én ezt komolyan gondoltam. Hogyha valaki össze akarna rakni egy ilyen erősebb gépet, akkor ezek megfelelően passzolnának? Mint kiderült, az alaplapba nem jó a processzor.
2017. jan. 10. 15:54
6/9 anonim válasza:
Xsak azzal nem vagy tisztában hogy ez egy szerver konfig, nem gamer. Ha a youtube vagy haver előtt a jani eljátszása a cél, nem fog menni. Ha viszont komolyan szerverhez kell akkor meg nem art tudakozódni előtte...
2017. jan. 12. 13:29
7/9 A kérdező kommentje:
Tehát ami szerverhez jó, az játékra nem, és ami játékra jó, az szerverhez nem? De miért?
2017. jan. 12. 13:53
8/9 anonim válasza:
Más igények, más hardverek.
2017. jan. 12. 14:15
9/9 anonim válasza:
Nem az hogy szerver gép meg nem szerver gép, hanem min. egy Win 7 Ultimate kell rá, vagy egy szerver os, más nem megy rajta driver hiány miatt. Videokártyát lehet ugyan tenni bele, de az sem biztos hogy fog tökéletesen passzolni.
Ezért nem ideális a szerver játékra.
Ami meg játékra jó, az attól még - home - szervernek jó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!