Mitől lassú a merevlemez?
Figyelt kérdés
A HDSentinel szerint kiváló állapotban van a meghajtó, de feltűnően lassú mostanság, és a CrystalDiskmark eredménye is elég rossz lett: [link]
egy másfél éves Toshiba DT01ACA100 az alany, ami ennél eredetileg jóval gyorsabb. Halkan kerreg. Ez a teljesítményvesztés normális?
2017. jan. 10. 07:45
11/16 anonim válasza:
elárulod, h miben gátol téged a 105/75 napi teendőid folyamán? Ha még mindent beraksz szekvenciális olvasásba, és eléred a 160-at, azzal is annyit értél el, hogy ami eddig 20 perc volt, az most 15 lesz. Ha a 20 perctől hullik a hajad, 15-től is fog.
12/16 A kérdező kommentje:
a 4K sebességtől hullik a hajam, ami részben velejárója a merevlemezeknek, ugyanakkor egykor gyorsabban vitte ezeket
2017. jan. 12. 04:20
13/16 A kérdező kommentje:
sok alkalmazásom van, amik gyakran nagyobb frissítéseket töltenek le, én meg letöltök néha több GB-nyi adatfájlt, amiből utána törölgetek, létrehozok újakat stb. stb. és ezekkel fél pillanat alatt annyi töredezett fájlt hozok össze, amennyit belátható időn belül nem tudok rendbe szedni
2017. jan. 12. 04:28
14/16 A kérdező kommentje:
nem kell válaszolni, már elmondtad amit szerettem volna tudni
2017. jan. 12. 04:31
15/16 anonim válasza:
régebben = amikor nem tömted tele 99%-ra
marha egyszerű: mindig hagysz 20-30% szabad helyet, és akkor sose fognak fragmentálódni a cuccaid.
16/16 A kérdező kommentje:
Áruld már el, mit ártottam én neked, hogy így beszélsz velem?
2017. jan. 12. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!