Milyen videokártyát vegyek? Elsősorban játékra.
Elromlott a jelenlegi videokártyám, egy nvidia GTX 560-asom volt, de megadta magát..elég szépen ment, viszonylag sokat.
25-30.000 Ft-ot szánnék az új kártyára, használt is lehet, a gtx560-at is úgy vettem. Gta V,Assassin's Creed, fifák, cod-ok simán elmentek rajta, akár high beállításokkal.
Milyen kártyát érdemes venni ennyiért? Melyiknek jó az ár érték aránya ezen a szinten?
Milyen tápod van?
30 ezerért van ez a 'cigis' GTX 680... :D Az egyiket én veszem meg, szóval egy még marad.
Egyébként találni még HD 7870, 7950 vagy akár 7970-t, illetve GTX 660 Ti, 670/760-t is 25-30 ezer közt.
Értem. És melyiket érné megvenni szerinted? :) Inkább szánok rá akkor pár ezerrel többet, hogy még egy évig ne kelljen videokártyát venni. :D
Vagy esetleg gtx960?
Ezeknél a számoknál mi is a lényeg? Az adott sorozat 60 vagy 80-as kartyaja a jó igaz? Pl gtx960-980, 760-780 stb.
Rx 460 jó lesz.
De ha már gtx 960-on gondolkodsz, akkor azt inkább ne. Ha annyi pénzed van rá, akkor inkább GTX 1050 vagy akár 1050 Ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!