Melyik a jobb gép?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
Tudom hogy nem a legjobbak de most sajnos csak erre van keret
Cs:Go-ra használnám.
2017. jan. 9. 19:25
1/9 anonim válasza:
Ha mindenképp ezek közül kell választani, akkor a második.
2/9 anonim válasza:
Majdnem ugyanaz a konfig, de a 2.-ban jobb a cpu, inkább azt!
3/9 A kérdező kommentje:
De az nem baj ha a videókártyáknál az egyik 1 a másik 2 gigás? Nem nagyon értek hozzá
2017. jan. 9. 19:30
4/9 anonim válasza:
Számítani számít, de az elsőben a processzor harmat gyenge. A másodikban sem egy erőmű, de az legalább egy 3. generációs i3. A CS:GO és egyéb lowgraph játékoknak futniuk kell, végérvényben a videókártya mivel ugyanaz, így az órajelükben és mindenben megegyeznek a memória méretén kívül a CS:GO minimum gépigénye pedig egy 256mb-s videókari, amit mondjuk, ha alul értékeltek a gépigény belövésekor, még akkor is elég az 1GB. A processzor miatt válaszd a másodikat.
5/9 anonim válasza:
1.be amd proci gyenge mint harmat...
2.ba videokártya a gyenge mint a harmat ...+játékhoz egy jobb videokártya kell , legalább gtx 1060 3GB
6/9 anonim válasza:
Ha a játékokhoz alapból GTX 1060 3GB kéne akkor nem sokan játszanának... Mint láttad nem Ultra beállítások mellett szeretne battlefield 1-el 60fps-ben játszani, hanem CS:GO-zni szeretne.
7/9 anonim válasza:
Ezek közül második. Ha majd lesz keret később bele vágsz egy jobb videókártyát és mehet minden rajta. (Bf1, Doom, amit akarsz) (Mielőtt bárki beleszólna nincs olyan játék amit ne lehetne azzal az i3-al (+jó videókártyával) futtatni.)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Azon gondolkoztam én is hogy akkor megveszem ezt és akkor később egy vidikari.
2017. jan. 9. 22:19
9/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem a feladóval meg van beszélve, ide hozza személyesen de félek hogy nem az lesz a gépbe ami kéne és amikor megnézem akkor meg már késő. Valakinek volt tapasztalata ilyenben?
2017. jan. 10. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!