Miért kezd el laggolni 1,1.5 óra játék után a Battlefield 1?
8gb RAM nem elég neki? Ez az a bizonyos memória használati hiba a bf1-ben?
Gépem:
Processzor: Intel Skylake Core i7 6700K
Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 970 OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GV-N970TTOC-4GD)
RAM: Kingston HyperX Savage CL12 2400MHz 8GB
Alaplap: ASUS B150-PLUS
Táp: EVGA NEX750B (80+ bronze, 750W)
HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Ház: Sharkoon DG7000 (3x sharkoon ventivel)
Venti: Corsair SP140 LED Edition
Válaszaitokat előre köszönöm!
Kedves #11 válaszoló:
1. A 6700K-s proci alapórajele eleve 0.5 GHz-val magasabb a sima 6700-nál (egyébként a kettő közötti árkülönbség elég pici a teljesítményhez képest.)
2. Ha van pénzed még pluszba egy a húzás igényeit kielégítő hűtőre és egy Z170 alaplapra akkor kérlek küldj, mert nem vagyok milliomos.
3. Ha majd lesz pénzem akkor kicserélhetem ezeket, de a processzort, ha 0,5 GHz-el többre fájna a fogam, nem fogom kicserélni, hogy legyen egy plusz a polcon dísznek. Amúgy ha majd nem lesz elég veszek rá egy jó hűtőt és szénné húzva azért még egy jó pár évig elég lesz.
Nem sértésnek szántam amúgy, csak értetlenkedek!
Alap órajele tényleg magasabb neki, de a turbo miatt már alig van különbség a 2 között! Nem is beleszólni akartam, csak elég értelmetlennek tartom ezt!
Oké, értem, bocsi.
Egyébként mint írtam a többi a processzorhoz képest "olcsó" muzsika, tehát bármikor van lehetőségem cserélni, viszont a processzort nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!