Ez a konfig jó 150k-ért?
Alaplap: Asrock B150M-HDS
CPU: Intel Core i5 7400
RAM: Crucial 8GB DDR4 2133MHz
HDD: WD 1TB 64 MB
Táp: FSP 500 W HEXA+
Ház: Raijintek Arcadia fekete
Optikai meghajtó: LG GH24NSD1 SATA fekete OEM DVD író
Videokártyát majd a későbbiekben akarok hozzá venni, addig nekem megfelel az integrált is, ezzel kapcsolatban lenne is két kérdésem:
1. Megéri-e ez a Kaby Lake proci vagy maradjak a Skylake-nél ?
2. Milyen VGA-t ajánlanátok a későbbiekben hozzá ? (Én egy RX 480 (8 GB) és egy GTX 1060 (6 GB) között vacillálok.
Előre is köszönöm a segítség(ek)et.
1. Megéri-e ez a Kaby Lake proci vagy maradjak a Skylake-nél ?
Nem.
Ha vársz ~1 hónapot, kiderül, hogy mit tud az AMD, illetve nem is az, hogy mit tud, hanem hogy milyen áron. Mert, habár független teszt még nem volt az Ryzenről, de nagyon úgy tűnik, hogy egy szinteben van az Intellel. És azt rebesgetik, hogy az ára kábé a fele lesz.
Másrészről alig van eltérés a 7. és 6. Intel generáció között, szóval felesleges, simán ki lehet hagyni, és váltani majd a Canon, vagy Coffee lake-re.
(Akár még az új procik hatására a Skylake ára is eshet)
"AMD soha"
Az RX480 sok szituációban veri az 1060-at, főleg az árában!
Tehát kiválasztottál 2 játékot, amiben az 1060 jobb...
Rendben, én sem azt írtam, hogy mindenben jobb, de ekkora árkülönbségnél elenyésző a különbség.
Míg az ATI kártyák 10 év után is működnek, több Nvidia kártyák kellett már eldobnom 3-4 év használat után...
Szóval balgaság kijelenteni, hogy az Nvidia jobb lenne.
Erősebbek a kártyáik, de többet is kérnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!