Szerintetek érdemes eladni egy HD5870 videókártyát? Vagy tartsam meg unokáknak? :D
Figyelt kérdés
A gépembe már nincsen szükség erre a GPU-ra. Ahogy olvasgattam, 15-20 ezer környékén lehet eladni használtan. De ha ilyen keveset kapnék érte, inkább megtartanám.
Teljesen működőképes, sapphire 1gb verzió, a legtöbb mai játékokat elviszi egyébként medium grafikai beállitásokkal.
Bár ez nem is annyira fontos most.
Ha 10-15 év múlva felbukkan egy ilyen videókártya, fog érni valamit? :D
Tudom viccesen hangzik, (mert az is) de én már nem lepődök meg semmin amióta az iphone1-eket 100 ezerért árulják.
2017. jan. 9. 00:20
1/2 anonim válasza:
ez már csak egyre kevesebbet fog érni
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy valaha is tul jagy ertek lenne, nem egy kuriozum :D
Az iphone 1-bol is a teljesen uj bontatlan, vagy a teljesen ujszeru hibatlan allapoto keszulekek ernek tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!