Megéri ein 10 re váltani?
Attól függ milyen a géped.
De én a Win 7/Win 8.1/Win 10 közül a 8.1-et favorizálom.
Bár a 10-nek jobb a teljesítmény felhasználása, én DX12-t támogat...
Ettől függetlenül.
Visszaváltanék 8.1-re, de most már túlzottan megszoktam a 10-et.
Meg nem fogok még egy telepítést végrehajtani a következő 1 évben...
Attól is függ, melyik tetszik a legjobban.. nekem pl sorrendben: 7, 10, 8
De mint látod az előzőnek meg pont a 8as jön be.. de én is nemrég váltottam 7-ről 10-re, és elég minimális különbség van.
Nekem harmadszorra sikerült végleg win10-re váltani, leginkább az ablakkezelése miatt használom csak (grafikusként több ablakom van megnyitva folyamatosan és ezt nagyon kényelmesen lehet win10-ből menedzselni).
Vannak viszont olyan butaságai (tiszta dedó, hogy csillagozva nem írhatok be durvább szót!!!), ami miatt nagyon nehezen ment az átállás. Még mindig vannak kompatibilitási problémák, ha régebbi játékokkal is játszanál, készülj iszonyú szívásra!
Ha viszont végre érdemben elkezdik kihasználni a DX12-t, akkor nagyon sokat jelenthet, de most a pár feature-ön kívül nem tudnék semmit mondani, ami mellette szól.
Nekem egy kicsit gyorsabban indul a gép minden előző winnel szemben, de a vinyód, a memóriád, a cpu-d sebessége ugyanaz marad, szerintem nem fogsz jelentős változást érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!