Üdvözletem mindenkinek! Volna egy olyan problémám egy msi R9 270x-el, hogy nem tudok meghajtani vele három monitort. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Probáltam már többféle képpen is a monitorokat csatlakoztatni.
dvi-D,hdmi átalakitó vga-ra és display átalakítóval dvi-i re.
dvi-i,dvi-D,hdmi. Mindig addig jutok el,hogy kettő monitor mindig tud menni.
2017. jan. 7. 16:52
1/4 anonim válasza:
Egyet DP-re kell kötni, a másik kettő mehet bárhová, amin működik.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod. Mint írtam úgy is probáltam már. Esetleg arra gondoltam( olvastam neten),hogy aktiv átalakító kell hozza. Eröl esetleg valaki tud valami indormációt?
2017. jan. 7. 18:31
3/4 anonim válasza:
Ez egészen biztos. Úgy értettem, hogy natív módon DP-re. Ez az aktívnál igaz, passzívnál ugyanúgy csak huzalozás van, mint a DVI-VGA átalakítónál, és valójában csak a HDMI van kivezetve.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom nativ mód az azt jelenti,hogy azt a felbontást állitsam be amit alapból ajánlanak neki? ám nem tudtam pontosan ki venni szavaidból de akkor vegyek aktiv átalakítot hozzá?
2017. jan. 7. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!