Újra kell tenni a Windowst ezek után? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Új alaplap, procit vettem és Windows 10 van a gépen most. Nos amikor indult volna el a windows akkor kiírta, hogy "Eszköz kezelés" én arra gondoltam ennél, hogy észlelte az új hardwereket és "optimalizál, átáll" azokra. Nem szívesen tenném újra a gépet, mert kb. 800gb olyan adat, program van rajta ami fontos és nem 1-2 óra lenne vissza rakni!2017. jan. 7. 12:10
1/5 anonim válasza:
Fő komponens csere esetén rendszer újra telepítés ajánlott, mivel instabillá válhat a rendszer, + egyéb driver gondok is lehetnek!
2/5 anonim válasza:
Plusz az oprendszered is kalózzá válik, ha eddig nem volt az... és igen, újra kell tenni. Ezért kell külön partícióra tenni a saját cuccot, hogy ilyen esetben azzal ne kelljen foglalkozni. 100 GB a rendszernek és a többire a saját cucc...
3/5 anonim válasza:
...és ha a saját cuccokat egyébként külön partícióra teszed, a tisztán újra telepített Windows alatt sem biztos, hogy működni fognak. Ergo ez javarészt saját dokumentumok (képek, videók, telepítetlen állományok stb) esetén igaz.
4/5 anonim válasza:
Igen, saját cuccok alatt a saját képek, zenék, filmek értendők.
A telepített program az nem saját cucc, hanem az oprendszer része, ami el fog veszni újratelepítéskor...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül újra telepítettem a Windowst!
2017. jan. 8. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!