Egy I5 3570-hez milyen alaplapot érdemes venni? Ha nem K akkor is húznám 3,6-ig biztos de csak ha 3,4 Ghz-es az az i5.
Maximum 25000-ret szánnék rá nem többet.
Ugyan ez a kérdésem az I5 2500 K-ra is vonatkozik.
Nem tudom még hogy a kettő közül melyiket fogom jó árban találni és megvenni de szeretnék egy Stabil Strapabíró deszkát ami lekezeli ezeket a procikat húzva is könnyedén.
Amúgy ez a cpu alapból 3,4ghz-n megy, a turbo kapcsolja 4 magon max 3,6-ig, akkor mit is akarsz ezen húzni? :D
Ill. ha 1-2 szálon terheled csak akkor magonkénti 3,8-ig megy a turbo miatt! "Z"-s lapban, ezt lazán kell vinnie a non k-s cpunak is 4.0ghz körül, esetleg ha játszol még kicsit a bclk-val akkor akár 4,1ghz is lehet belőle!
Most 3470-ről beszélsz vagy 3570-ről?
Ha ezt nem tudod magadban tisztázni akkor az OC-t nem kellene erőltetni szerintem...
" egy 3570k-t azért húzva letudjon kezelni." ez mit jelent neked? De szerintem, neked felesleges lenne a tuning, mert nem értesz hozzá (legalábbis nekem nagyon ez jön le) és csak kinyírod vele!
"Max ha nagyon erőltetni szeretném 3,8" Ezt 1 full leg gagyibb lapban is tudja a nem "K" cpu, full alapon, csak mondom! De lásd milyen jószívű vagyok kerestem neked egyet:
Ez neked bőven elég lesz, túl nagy tuningra ne várj ettől a 4+2 fázistól! Viszonylag azért "olcsó" már a z77-es lapokat nézve! De siess ha kell, mert valószínű hamar el fogják vinni, mivel rettentő hiánycikk a "Z77"!
Ember nálad valami nagyon komoly fogalom zavar van...
Szerintem inkább hagy is az OC ágazatot...
Vegyél egy B75-ös lapot meg egy alap 3470/3570-et és örülj, hogy menni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!