Milyen alaplapot igényel az AMD DUAL GRAPHICS?
Igen,mert jelenleg a keretem nem valami nagy,es nem is lesz egy ideig sajnos. Ezert akarok egy gyengebb konfigot,ami eleg arra amire nekem kell,de később jo lenne valami bővitesi lehetoseg,ezert gondolkodom ilyenekben.emiatt aggaszt az, hogy olvastan olyat hogy fm2+ ra nem jön csak apu..igy igazából ha akarok vmit akkor vehetek teljesen uj belsőt.
Termeszetesen en is jobban orulnek egy cpu es videokartya parosnak.
Akkor legyen egy i3-6100 párosítva 2x4GB 2133MHz DDR4 rammal, ami önmagában egy elég erős processzor és az integrált videovezérlő se nagyon rossz. Később veszel mellé egy RX460-t. Ez a hosszútávú terv, mert egy gyengébb igput vásárolsz erősebb cpuval, így a bővítés előtt valamivel rosszabb, később jobb lesz.
A rövidtávú terv az, hogy veszel egy A10 7850k-t 2x4GB DDR3 2133MHz rammal és ugyanúgy később RX460-t veszel mellé (tehát nem DG). Ez azért rövidtávú, mert önmagában erős az igpu, így mindenképpen kezdetben ezzel jársz jobban, de bővítés után se biztos, hogy minden játék kifogástalanul fog futni, mert a processzor nagyon a belépőszint alját képviseli. Ráadásul erre a platformra nem is létezik erősebb processzor, tehát a további bővítés is ki lesz zárva.
Köszönöm a válaszokat, átgondoltam, és végülis Intel mellett döntöttem, mert ez lenne a cél, hogy most egy olyan alapot rakjak össze, amit később azért valamilyen szinten tudok majd bővíteni.
Nos tehát, utána is néztem a dolgoknak, mennyibe jönne ki. Néhány ezerrel lenne drágább AMD-nél.
Viszont ezek az alaplapok ( LGA 1151) már csak DDR4- ramokat képes kezelni, és ezeknél még az időzítés eléggé magasnak tűnik, viszonylag olcsóbb árkategóriánál. (CL14-CL15) Mennyi a különbség egy DDR4 CL14 és egy DDR3 CL10 között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!