Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy minőségi, ám mérsékelt...

Egy minőségi, ám mérsékelt árú tápegységet keresek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy viszonylag friss gépet összerakni, jó áron, az alábbi elemekből:

CPU: Intel Celeron G3900

GPU: Asus HD7790 (1GB)

Merevlemez: Western Digital 1TB WD10EZEX

Alaplap: Asrock B510M-Hds

RAM: Crucial 4GB DDR4 (2133MHZ)

és ehhez keresek tápegységet. Tudom, nem a legjobb konfig, viszont a jövőben tervezem fejleszteni, egy jó kiindulási alapra van szükségem. Később kerülne bele egy CD/DVD író-olvasó is, házam pedig már van. A videókártyához olcsón hozzá tudok jutni, viszont annyira nme értek a gépekhez, ezért bármilyen javaslatot szívesen meghallgatok, maximum 60-65.000 Foritban gondolkodok.

Válaszokat előre köszönöm! :)

2017. jan. 6. 18:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Szerintem egy teljesen értelmes kérdést tettem fel. Ilyen hozzászólásokra nincs szükségem, köszönöm.
2017. jan. 6. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Be Quiet S8 400W - 13k körül van.

Egyébként használtan pl. hardveraprón FSP-APN vagy CHIEFTEC CTG széria van olcsón, 4k-tól indul.

4gb helyett inkább 8gb-ot próbálj venni, corsair, avexir, hyperx, bármelyik hűtőbordás, ami olcsó. 4GB már netezni is kevés.

Minek a VGA? Ha nem akarsz játszani, elég a prociba integrált is.

2017. jan. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!