Rust, kevés fps, hardware, software probléma?
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy a Rust nagyon rosszul megy nálam, teljesen low grafikán 30-40 fps és sokszor beakad és leugrik 4-8 ra is az fps, majd vissza áll 30-40 re.
A configom:
amd fx 6300 8giga ram gtx 950 / windows 10
Tudom hogy nem egy bika gép, de minden más játék normálisan megy. (overwatch 100-120 fps highon, wow is fix 60-80 fps, h1z1 etc.) Az érdekesség az hogy a Rust az öcsém gépén lazán fut 60-80 fps-el ( e7600 6giga ram hd7770)
Rust futtatása közben a processzor és a ram kb 60-70% kihasználtságon szokott lenni, a lemez meg néha felugrik 100%-ra, nem tudom hogy ennek lehet-e köze hozzá.
Amiket eddig probáltam:
https://www.youtube.com/watch?v=qG_Mr-knt8Y&index=2&list=LL1..
Illetve a windows folyamatoknál a windows search-et leállítottam mert azt olvastam hogy attól pörög a lemez 100%-on. Volt driver update, vírus keresés, lemez töredezettség mentesítés, ccleaner, lemezkarbantartó.
Teljesen tanácstalan vagyok már. Néztem youtubon hogy ugyanilyen configgal mások a rustot full grafikán 60-100 fps el futtatják, gondolom akkor nekem is csak elkéne futnia.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!