Petyuskaa kérdése:
Gigabit ga-m57sli-s4 rev 2 nem ad kepet radeon 3870 vga val. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
adott egy asztali konfig.hibatlanul ment.specs:gigabit ga-m57sli es 2 gb dual 2x1 gb ram ,350w codegen 20 pin,a la maga 24 pines ,de mukodiksata 2 320 gb winyo blablabla.nos.x800 vga van benne amivel hibatlan.vettem egy erosebb vga-t,radeon hd3870 -512mb-s kartyat.ha belerakom elindul ,de nincs kep.a kartyat teszteltuk masik gepben hibatlan.vajon a tap keves,vagy a lapnak nem tettszik vajon? biosban a jo kartyaval mar mindenhogy allitottam ,ramokat varialtam ,de semmi.otlet?#gigabit ga-m57sli rev2 #radeon hd 3870
2017. jan. 5. 20:06
1/13 MGéza válasza:
Vajon a táp kevés? Nem vajon, biztos. Azért a Hd 3870 fogyaszt rendesen, a codegen meg jó ha 200w-t le tud adni a 12V ágán...
2/13 MGéza válasza:
Ha olcsón meg akarod úszni a tápcserét, akkor egy 400W körüli FSP hardverapróról pont elég lesz neked, jobb megoldás mintha vennél egy gagyi márkátlan "500W" tápot újonnan.
3/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors reagálást.az fsp alatt mi értendő??
2017. jan. 7. 09:33
4/13 MGéza válasza:
Az FSP egy tápgyártó, ami elég jó minőségű tápokat gyárt. Nem mindegy, hogy például az Approx, HKC, Akyga vagy valami nevesebb gyártó készíti a tápot, némileg a megbízhatósághoz is köze van ennek. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nevesebb gyártók típusai között nem akad gagyibb, de kisebb a szórás minőséget tekintve.
5/13 A kérdező kommentje:
Ismét köszi a reagálást.namost.szereztem egy jó tápot ,ami egy 450w-os N-power.teljesen hibátlan ,szinte új.de sajna a vga még most sem akar menni... ezt teljességgel már nem értem.mindennel próbálkoztam már...ramokat variáltam biost állítgattam ,de semmi.ez most mégis mi lehet??? nem akar adni képet.másik gépben hibátlanul megy.merjem feltenni a gyártó honlapjáról vajon az uccsó bios béta verzióját? más ötletem már nincs ,avagy ez a kártya inkompatibilis a lapommal vajon?ez létezhet?
2017. jan. 7. 17:58
6/13 MGéza válasza:
Azért van, mert nem figyeltél, mondtam hanyagold az 500W olcsón tápokat, azok mind gagyik! Az N-power szintén megbízhatatlan, gagyi tápgyáros. Ezzel jobban jártál volna és vinné is:
7/13 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos ,és értem is.maga a gép összerakva össz 307w-ot kér az uj karival.kiszámoltam hardveresen és programmal is.még ez az olcsó tápnak is el kellene vele szerintem boldogulnia.ez nem egy mai kártya szerintem ,lényegében kellene vele mennie. az alap áramigénye 232w lenne ,mert ezt huzott procival azaz csucsteljesítményen mérve néztem ,hogy 307w-ot kér.vagy tényleg ez a táp is teljesen kevés?és nem bírná el????
2017. jan. 7. 18:43
8/13 MGéza válasza:
Bizony! N-power 450w 12V ágon(ami neked lényeges lenne) nagyon valószínűtlen, hogy annyit képes lenne leadni. Mennyi pénzed lenne tápra? Megveheted azt is amit írtam, az is vinné, de egy FSP hexa 400+ újonnan jobb befektetés lenne.
9/13 A kérdező kommentje:
ugy nez ki teljesen jot mondasz ,a leirtak alapjan 100x tobbet ertesz hozza mint en.a jelen tap egy proba vasarlas volt ,vissza veszi ,azaz nem kidobott penz...holnap atmegyek haverhoz ,neki van minosegi ,azzal kiprobaljuk.mennie kell.holnap irok a tovabbi fejlemenyekrol.udv Petya
2017. jan. 7. 21:04
10/13 A kérdező kommentje:
Nakérem.eljött a nagy táp! 450w-os ,a haver 1gb-384 bit-es kártyát hajt vele ,4 magos amd procival ,8 gb rammal ,3 winyo stb.belerakom az enyémba és TOVÁBBRA SINCS KÉP. Akkor ez most mégis mi??? Már csak 2 dolog lehet... a bios beállítások ,vagy tényleg nem kompatibilis? a Kártya pontos típusa Palit radeon 3870 512 mb ,256 bit.szerintetek?ötlet?
2017. jan. 8. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!