VipTEch kérdése:
Megbízható tápot keresek 550w-felefele valakinek valami tippe van? 15 MAX 20 körül I3 6100 Gigabyte ga b150m, Samsung 850 evo, Most egy gigabyte gtx 285 van benne De majd egy Rx460 4g szeretnék,16gb ram
Figyelt kérdés
Most kaptam egy 500w chifteket kölcsönbe2017. jan. 5. 17:04
1/6 A kérdező kommentje:
8 pin fontos lenne az alaplapnak meg vízhűtésem van nem tudom hogy az fontos e
2017. jan. 5. 17:08
2/6 anonim válasza:
200W-t fogyaszt a VGA amiből olyan~180W a reális,a CPU és a többi alig fogyaszt.
Bár én ez esetben ezeket ajánlom:
XFX TS 450(LEC)
Seasonic S12II 430
Corsair CX450m
550W-os tápot ne keress ennyiért és teljesen felesleges is lenne.
3/6 Ferka1987 válasza:
Ajánlom ezt az oldalt a figyelmedbe, irj bele mindent és látni fogod milyn táp is kell neked. Márkába az Evga-t és a Corsair-t ajánlom!
4/6 anonim válasza:
#3.Evga tápjai elég gyengék kivéve pár típust(G2,B2 stb.).A Corsair tápjai nem rosszak de nem ajánlanék egy VS-ből vagy a régi CX szériából se.
Szóval Brand alapján nem veszünk tápot!
5/6 A kérdező kommentje:
enermax lepa mx f1 600w tápon gondolkozok valaki ismeri ezt a modellt ? Azt tudom hogy jó márka és megbízható....
2017. jan. 6. 20:23
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!