Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a DVD íróm hibája?

Mi lehet a DVD íróm hibája?

Figyelt kérdés
Nemrég újra raktam a gépemet miatt de nem oldódott meg a a probléma. Nero programnál elindul az írás. Miután megcsinálta a bevezetőt (line in) leáll. :S Kirpóbálam a Burnig studiót azzal tudtam 2 dvdt írni. Ma meg az is kiírta hogy nem tudd írni rá :S Mi lehet a gond? Tudnátok írni valami teszter progit amivel leellenőrizhetem az írómat? (amúgy 2 írom van és min1 így reagáll rá)
2010. máj. 4. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges ok: Új típusú lemez, nem ismeri fel, nem tud rendesen kalibrálni rá. Firmware frissítés megoldhatja, de nem biztos.

Régóta használod ezt a fajtájú lemezt? Mindig ugyanonnan szerzed be? Lehet hamis ez a szállítmány? Mi a kiolvasott médiakódja? (Pl. DVDInfoPro megmondja.)

2010. máj. 4. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen már régen is használtam ilyen lemezt. Firmwire is csinlátam. itt a média kódja

Media code/Manufacturer ID RITEKF1

2010. máj. 4. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Pioneer és NEC íróm van.
2010. máj. 4. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Na nálam is tök ugyan ez. Pio és nec iróm volt. mind2őt firwareztem. Nec lett jó, bár igazából vettem egy új írot mert nem akarok több lemezt elbaszni.
2011. febr. 4. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!