GTX 1050 Ti újanon 45 ezerért. Mondhatni már, hogy best buy?
Szerintetek ennyit már megér ez a kártya? Sokan rossz véleménnyel vannak erről a kártyáról, mert túl van árazva.
És ha 45 ezerért van egy új Gigabyte GTX 1050 Ti OC videókártya?
Így már best buy?
Esetleg 30 ezerért rx460 4gb, de ezt elvetettem, mert a keretem 50 ezer környékén van, és annyiért az nvidia jobbat nyújt.
62 ezer az rx470, de sajnos arra már nem telik, pedig azt venném.
Ilyen körülmények között is a 1050 ti a legjobb választás?
(Mielőtt jönnének a kérdések:nem Magyarországon élek, szóval azért ilyen olcsók.. Amazon)
Ha ingyen adnák, akkor is azt mondanád, hogy inkább gyűjtsek rx470-re?
Értem, hogy sokkal jobb meg minden, de már kezdek félni, hogy mindenki ennyire ellenszenves a 1050 Ti-al. Valami baj van vele? Vagy szimplán csak annyi, hogy jobban megéri az amd?
Köszi a válaszokat :)
3# Igen, ez elég gyakori. Ha már gyűjtesz rx470-re, akkor meg miért ne vedd meg az rx480-at ami néhol csak pár ezerrel drágább? De ha már rx480-at tervezel, akkor miért nem veszel 3gb-s 1060-at? Óhh, a 3 gigás nem jó.. vedd meg
Vedd a 6gigásat. Az megint csak pár ezerrel drágább. De ha 1060-at veszel, akkor legyen inkább.. Ez így mehetne, addig amíg már a titan xp-nél tartunk.
(Bocsi 2 részletbe küldte el)
#Utolsó:
Bár elég elgondolkodtató, mert új eladó és még értékelése sincs. Szóval lehet varok még vele. Vagy ugyan ennyiért kapni 1 ventiset is.
Egyébként milyen biztonságos az amazon? Mi van ha megveszem ezt, de átvágnak? Van pénz visszafizetés, úgy mint ebay-on?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!