Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP notebook-ot vásárolnék,...

HP notebook-ot vásárolnék, melyik webáruházból vegyem?

Figyelt kérdés
Nézegettem a netet, és az ipon.hu-t és a laptop.hu-t találtam. A laptop.hu-n 5 ezer forinttal olcsóbb. Milyen szempont alapján választ az ember webáruházat? Mitől lesz egy webáruház megbizható? Ha 5 ezerrel olcsóbb az adott lapot a laptop.hu-nál, akkor ott vegyem meg, mert tök mindegy, hogy az ember hol veszi? Garis ügyintézésnél nem lesz gond?
2017. jan. 4. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mind a kettő jórészt magyar forrásból ad el. Az ipon néha szürkén árul, de ez megy nagyjából minden nagyobb számtech üzletben. Iponból rendszeresen rendelek ( tavaly több milliót hagytam náluk ), sose volt gond.

Amit kerülj: Emag, Mall.hu. Botrányos garanciális ügyintézés, román forrásból szerzik a holmit, azért tudják olcsóbban adni, de így a garancia is egy kalandtúra, már ha el tudod intézni.

Esetleg notebook.hu is érdekes lehet, de javaslom, nézd meg, fogdosd meg, mielőtt megrendeled.

2017. jan. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!