A tápegységem mért rezeg egy ideig mikor bekapcsolom a gépet?
Figyelt kérdés
Miután bekapcsoltam a gépet egy idő után abbahagyja.
Táp:xfx ts 550w gold
2017. jan. 4. 08:36
1/10 anonim válasza:
Mert kivan a ventilátorcsapágy, és idő kell neki, míg bejáródik (kis hőmérséklet emelkedéssel javuló kenés, jobb helyezkedés). Ez már nem is lesz jobb, ha így marad, tehát rövidesen érdemes lenne foglalkozni vele.
2/10 A kérdező kommentje:
Mitévő legyek?
2017. jan. 4. 09:22
3/10 anonim válasza:
Cseréld ki a ventillátort benne ha már nem garis vagy ha garis küld vissza!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem az lehet a baj hogy netán fordítva van berakva a táp ?
2017. jan. 4. 10:06
5/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Ezt ,hogy érted? A venti felfelé néz és nem tudja kifújni a levegőt? Akkor cseréld ki ember!
6/10 A kérdező kommentje:
De kitudja csak egy ideig rezeg a táp.
2017. jan. 4. 10:32
7/10 anonim válasza:
Na de hova fújja? A tetejére? :D
8/10 A kérdező kommentje:
Alsó tápos a gépházam. És a ventilátor része van felefele a videókártyára nézve.
2017. jan. 4. 11:25
9/10 anonim válasza:
alap esetben 2 rácsos része van a tápnak, egyik a gépház se*gét nézi (ott a venti), a másik meg a hátulját (oda fújja ki a levegőt).
Ha nem így áll, akkor rosszul lett berakva.
10/10 A kérdező kommentje:
# 9 Na kicseréltem és kiderült hogy rosszul raktam be (a ventilátor része felfele volt ),de ettől függetlenűl nemsok minden változott ugyanúgy rezeg amikor bekapcsolom.
Egyébként lessz ettől bármi féle baja a tápnak vagy a többi alkatrésznek egy idő után ? Mert engem nem zavar ahogy mondtam pár másodperc után el is ál és ha vissza küldöm kicseréltetni akkor tuti 2-hét mire küldenek ki másikat.
2017. jan. 4. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!