Akkor melyik CPU-t válasszam?
Srácok, kompromisszumot mindenfelekeppen kell kotnom ha ebbol a videobol indulok ki.[L: [link]
I7-6700k + gtx 1080.
Inkabb akkor ugy allok a dolgokhoz, h megis mekkora komromisszum kulonbseg van egy i5-6600, egy i5-6600k (4.4ghz oc), illetve egy i7-6700 kozott.
Ár/teljesitmeny aranyban melyik eri meg jobban?
I5-6600(box) - 55k
I5-6600k (huto nelkul, 2 ev garival) - 60k
I7-6700 (oem, 1 ev gari) - 76k
Oke azt mondjatok, h i7 erosebb es nem lesz gond meg par evig.. a valosag meg az h mar most vannak korlatok (amit hallkan megjegyzek nem zavar), nem vagyok sznob csak tudni akarom, hogy kepes vagyok-e az i5-6600al 60fpst kipreselni stabilan drop nelkul a gta5bol. Mert a tesztekben mindig very higg meg ultra beallitasokat mutatnak.
Hozzateszem, higy az i3ambol sehogy sem tudtam kipreselni a STABIL 60at, legallabbis elvezheto beallitasok mellet.. ugyanis amikor a varosban autoztam es kergettek a zsaruk mindig beesett 40-50fps koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!