Windows 7 és ati vga kari?
Figyelt kérdés
Helló! Az a gondom, hogy feltettem egy régebbi gépre windows 7 professionalt. A gépben gigabyte ati r925128de agp videókari van. A win 7 mindent felismert, kivétel a vga karit. A drivert sem tudom mellét elepíteni, ott is hibát ír ki. Valaki tudna segíteni, hogy hogy lehetne ezt a problémát megoldani? Mert így eléggé kicsi lett a képernyő az ikonok meg nagyok, aero felület meg nincs:S Válaszotok előre is köszönöm.2010. máj. 4. 11:20
1/2 anonim válasza:
r925128de ezzel gondolom a radeon 9250-re gondoltál köhöm köhöm.. nem támogatja már win 7-et eleve driver sincs hozzá ugyhogy nem toom mien drivert akartál te felrakni a win 7 minimális gépigénye egy 128MB-os dx9-es kártya ez meg dx8.1 es szóval az aero-hoz is shader modell 2.0-kell ez meg 1.4
2/2 anonim válasza:
de ha nekem nem hiszel nézd meg amd-n(gyártónak az oldala) ott sincs ha rámész a 9250-re ott nincs má win 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!