RX 460 -as videókártyából melyik lenne a legjobb választás?
Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 11:44
2/9 P.O.C. válasza:
Pontosabban a legolcsóbb, aminek elfogható hűtése van.
Értsd: nem sokkal drágábbak, a 2 slotos 2 ventis példányok, de annál hűvösebbek és csendesebbek.
3/9 BM-Striker válasza:
460-nak szerintem nem nagyon különösen kell jó hűtés, hacsak nem a gép többi része nem hangtalan.
5/9 P.O.C. válasza:
Én értem, de ha lúd, akkor legyen kövér. És most ahogy nézem, pont hogy olcsóbbak most a 2 ventis változatok.
Én ezt venném: [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Ugyanazt linkeltem csak iponról.
2017. jan. 3. 12:42
7/9 anonim válasza:
szerintem meg nem vagy normális ha ennyiért rx 460 akarsz venni , 44k ért van gigagite gtx 1050 ami jóval erősebb
8/9 BM-Striker válasza:
Egy RX 460 "lúdja" sosem lesz kövér. Az egyletlen pozitívuma RX 460-nak , hogy viszonylag jó ár-teljesítmény aránya van az olcsóbb kategóriában.
Amint van pénz egy 470/480/1060 -ra el kell adni normális áron, és akkor még nem vesztesz vele sokat.
9/9 A kérdező kommentje:
A GTX 1050-nél az a 2 gb vram elég az újabb játékoknál magasabb beállításhoz? Vagy csak a dx12 zabál 3gb+ feletti vramot?
2017. jan. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!