Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az amazon biztonságos?

Az amazon biztonságos?

Figyelt kérdés
Szeretnék számítógép alkatrészeket venni kb 500.000 ft értékben amazon.de-ről. Szerintetek biztonságos , vagy hanyagolnom kellene?

2017. jan. 3. 08:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%

Másfél milliárd ember használja. Szerinted biztonságos?

A cucc egészen addig biztonságban van, amíg be nem ér Magyarországra, onnan az Isten irgalmazzon neki!

2017. jan. 3. 08:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Németországba jön a "cucc" németbe lakom, csak nemtudom féltem rendelni onnan , de köszi :D
2017. jan. 3. 08:57
 3/17 A kérdező kommentje:
biztonságos alatt arra gondoltam, hogy veszek egy 144-hzes monitort de lehet, hogy mire ideér már belesz törve a képernyő. vagy ez hülyeség?
2017. jan. 3. 08:58
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg apukádat ebben a témában.
2017. jan. 3. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
A szállításhoz nem sok köze van az amazonnak, bárhol előfordulhatnak balesetek - de nem jellemző.
2017. jan. 3. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb áruház felkínálja a lehetőséget, hogy belenézz a csomagba miután átvetted, elvileg a futárnak ezt engednie kell. A másik, hogy kamerával a kezedben bontsd ki a csomagot, próbáld ki stb. és akkor tudod bizonyítani, hogy nem te okoztad a kárt. Csinálj egy unboxing videót:D
2017. jan. 3. 12:47
 7/17 A kérdező kommentje:
Ipor spsircer vagy ki, 900km-re lévő apukámnak minek szóljak?A saját pénzemet költöm amiért ÉN dolgoztam meg... tudod, van aki 16 évesen hétvégente dolgozni jár hogy legyen egy kis pénze :D
2017. jan. 3. 18:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Tehát ugyanolyan biztonságos mintha Magyarországon vásárolnék valamelyik webshopból gépet?
2017. jan. 3. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert ő már csinált ilyet, hogy kézbesítés útján történő rendelés, és elmagyarázza neked, mint apa hülye fiának, hogy ez hogyan működik. Nem hiszem, hogy az internet korában 900km az akadály lenne.
2017. jan. 3. 19:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem ismersz,miért tartasz hülyének?
2017. jan. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!