Az amazon biztonságos?
Figyelt kérdés
Szeretnék számítógép alkatrészeket venni kb 500.000 ft értékben amazon.de-ről. Szerintetek biztonságos , vagy hanyagolnom kellene?2017. jan. 3. 08:54
1/17 anonim válasza:
Másfél milliárd ember használja. Szerinted biztonságos?
A cucc egészen addig biztonságban van, amíg be nem ér Magyarországra, onnan az Isten irgalmazzon neki!
2/17 A kérdező kommentje:
Németországba jön a "cucc" németbe lakom, csak nemtudom féltem rendelni onnan , de köszi :D
2017. jan. 3. 08:57
3/17 A kérdező kommentje:
biztonságos alatt arra gondoltam, hogy veszek egy 144-hzes monitort de lehet, hogy mire ideér már belesz törve a képernyő. vagy ez hülyeség?
2017. jan. 3. 08:58
4/17 anonim válasza:
Kérdezd meg apukádat ebben a témában.
5/17 anonim válasza:
A szállításhoz nem sok köze van az amazonnak, bárhol előfordulhatnak balesetek - de nem jellemző.
6/17 anonim válasza:
A legtöbb áruház felkínálja a lehetőséget, hogy belenézz a csomagba miután átvetted, elvileg a futárnak ezt engednie kell. A másik, hogy kamerával a kezedben bontsd ki a csomagot, próbáld ki stb. és akkor tudod bizonyítani, hogy nem te okoztad a kárt. Csinálj egy unboxing videót:D
7/17 A kérdező kommentje:
Ipor spsircer vagy ki, 900km-re lévő apukámnak minek szóljak?A saját pénzemet költöm amiért ÉN dolgoztam meg... tudod, van aki 16 évesen hétvégente dolgozni jár hogy legyen egy kis pénze :D
2017. jan. 3. 18:17
8/17 A kérdező kommentje:
Tehát ugyanolyan biztonságos mintha Magyarországon vásárolnék valamelyik webshopból gépet?
2017. jan. 3. 18:20
9/17 anonim válasza:
Azért, mert ő már csinált ilyet, hogy kézbesítés útján történő rendelés, és elmagyarázza neked, mint apa hülye fiának, hogy ez hogyan működik. Nem hiszem, hogy az internet korában 900km az akadály lenne.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem ismersz,miért tartasz hülyének?
2017. jan. 3. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!