Leonidas2000 kérdése:
A processzor tönkre teheti a videókártyát?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 19:05
1/7 anonim válasza:
De MIÉÉÉRT? tenné tönkre? :O
Ilyenről még konkrét példát nem hallottam!
3/7 anonim válasza:
Csak ha végig karcolod vele a nyákot.
4/7 anonim válasza:
Én egy flopival is tönkreteszem neked.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hülye kérdés , csak egy tönkrement gépemből raktám át a procit. Az volt annak a gépnek a baja ,hogy kinyírta a videókártyákat. Majd be se kapcsolt. Codegen táp volt benne. Gondolom az alaplap ment el. Akkor a pricival nem lesz gond?
2017. jan. 2. 19:29
6/7 anonim válasza:
A procira nincs sok esély hogy megöli a videókártyát, viszont a codegen táp.... van egy gyanum hogy az a hibás.
7/7 anonim válasza:
A Codegen táp régen elég... hát, szar volt. Nem követtem a sorsát, de nehezen hiszem, hogy felfejlődött volna. Viszont azt el tudom képzelni, hogy kivágja az alaplapot és/vagy a VGA-t. A CPU azon kívül, hogy örömbódottá, hogy megúszta, nem okoz bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!