Számítógép fejlesztés!?
Számítógép Upgrade előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni! Hamarosan piacra kerülnek az AMD új processzorai amiből szerintem biztosan egy A12-9800-at fogok vásárolni, piacra kerülte és tesztek elemzése után! Körülbelül 1 éven belül szeretném ezt megvalósítani! Azért 1 év mert szeretném ha az újonnan piacra került hardverek kiforrnák magukat!
Jelenlegi alaplapom?
Fujitsu D3012-A1 alaplap:
Egy Intel Core 2 Quad Q8200-as 4magos procival használom! 8GB DDR3 Dual, Sapphire HD 6670!
Idővel szeretném a konfigot egy gyors kis SSD-vel és egy RX470 8GB-al fejleszteni (utána szeretnék alaplapot és procit is cserélni, ez az oka a komoly videó kártyának és SSD-nek).
Szóval az lenne a kérdésem , hogy mit tudnák még ebből az alaplapból kihozni, hogyan alkalmazkodnak a SATA 2 az SSD-hez és a PCI 2.0 a PCI 3.0-s RX 470-hez?
Jó ha az SSD-vel és a videó kártyával kezdek?
Mert szerintem így tudnák apránként fejlesztgetni, nem egyből 250K-t kicsengetni egy új konfigurációért!
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
Nem gond az, hogy gyenge a videó kártya ehhez a Core 2 Quad-hoz, mert még ebben az évben cserélném! Annak nincs értelme, hogy megveszem az alaplapot felteszem a polc tetejére, utána proci, videókártya... nem nem! Videó kártyát tudnám használni, SSD-t is és már csak alaplap processzor! Legalábbis én így gondolom...
Tápom: Corsair VS 450W, 85%-os hatásfok, elég jó szerintem ehhez a konfighoz, és a kovetkező is mivel a proci is kevesebbet fog foyasztani! (65W)
Jó táp ez lassacskán egy éve tökéletesen megy, hangját nem hallom! 3év gyártói garanciám van, probléma nem lehet! :)
Az a baj, hogy nekem muszáj ezt a vonalat követnem, mert így van értelme, így tudom azonnal használni a megvásárolt hardvereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!