Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopom miért nem kapcsol be?

Laptopom miért nem kapcsol be?

Figyelt kérdés

Adott egy LENOVO IdeaPad 100-15IBD típusú laptop, ami ha egy ideig nem használom, akkor szépen elindul, de ha kikapcsolom-bekapcsolom, akkor felpörög a vinyó, pördül egyet a cpu ventilátor, de amúgy se kép, se hang. Biosnál ugyanezt adja elő.

Mitől lehet?

2017. jan. 2. 17:33
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanilyen Laptopom van lehet a Memória vagy a vinyó nincs a helyén vagy valami az alaplapon kimozdul Póbálj betenni telepítő cd-t ha be tudsz lépni a BIOS-ba akkor próbáld Cédé-ről boodoltatni hátha helyrejön
2017. jan. 4. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nemi idő kihagyasaval siman bekapcsol. Így újrahúztam rajta a wint. Cseréltem benne vinyót,ramot kivettem és visszaraktam. De így se jó
2017. jan. 5. 08:19
 3/4 anonim válasza:
Lehet a vinyó! egyszer hivtak Windows XP-t rakni és vásároltak valakitől egy vadi új (2 éves vinyót ami a szemétbe sem jó) beszereltem és nagy nagy nehezen elindult. Addig addig hogy rájöttem a vinyó a hibás. Vásároltak egy vadi újat és tökéletesen megy. Lehet a vinyó szarakodik én még a laptopomon nem tapasztaltam.
2017. jan. 9. 17:12
 4/4 anonim válasza:
Nagyon vigyázz ha windowsot újrateszed és nem indul el az első kikapcsolásnál ha bekapcsoltad és nem ad semmit elé akkor ne kapcsold ki és újra mert azzal tönkreteszed a vinyót
2017. jan. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!