Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy gigabyte ga-970a-ud3p...

Van egy gigabyte ga-970a-ud3p s alaplapom benne egy fx8350-el es egy r7260x vidkarival. Tegnap egyszer csak lefagyott a gep kikapcsotam ujra akartam inditani es mar csak epphogy porogtek a ventik se kep se semmi. Processzor halal lehet?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam haverom gepebe a ramokat vidkarit es mukodtek. A proci viszont nem.

En alaplapomba is kiprobaltunk egy masik procit azzal mukodott.

2017. jan. 2. 17:28
 1/5 anonim válasza:
Lehet az táp is! Az hogy működik?
2017. jan. 2. 17:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam egy masik tappal is ugyanazt csinalta a gep ventilatorok lassan porognek es ennyi
2017. jan. 2. 17:59
 3/5 anonim válasza:
A te alaplapod, a te konfigod, viszont másik procival való próbálkozás sikeres volt? Úgy ment minden ahogy szokott?
2017. jan. 2. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ugy bebootolt a gep
2017. jan. 2. 18:43
 5/5 anonim válasza:
Hát hallod, nem tudom.. ilyen, hogy a proci miatt ne pörögnének fel a ventik stb.. Én alaplapra tippelek, lehet nem folytonos a probléma, csak időszakos, vagy nem tudom, de szerintem az.. nézesd meg hozzáértővel aki a közelben van!
2017. jan. 2. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!