Milyen olcsóbb videokártya ajánlott a mai játékokra?
Videokártyát szeretnék venni a gépembe. Szeretném ha a mai játékokat is elfuttatná kb. olyan Low grafikán és 720p-ben. Jelenleg egy AMD Radeon HD 5450-nem van. A GTA V-öt gyengébb grafikán elfuttatja. Megvettem a Watch Dogs 2-őt de el sem indul, ezért döntöttem úgy, hogy most már ideje lenne a kukába dobni ezt a f*st, mert jobbat nem tudok mondani rá. Elsősorban nVidián gondolkoztam, mert Intel procim van, de az AMD is nagyon jó. Kb. olyan 30 ezer forintban gondolkodom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha tudsz még pár ezret szerezni, akkor mindenképp egy rx460 legyen. Felveszi a versenyt a gtx950-el.
Ezzel a kártyával nem lesz gondod, főleg 720p-be. (Bár 1080p-n is remekül dolgozik)
rx 460 teljesen megéri!
Megéri rá gyűjteni. Nagyon jó kártya. FHD-ben GTA V medium-high 30-50FPS-sel ketyereg
Vannak egyventis 460-asok is, ha jól tudom. Előzővel egyetértek, jó kártya, megéri a plusz 5 rongyot.
Alternatíva esetleg még a 660Ti, bár régi, 25-27-ből megvan WF vagy Asus hűtéssel, és 720-ra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!