MGéza kérdése:
Monitor 40-50ezer körül?
Figyelt kérdés
Sziasztok, volt egy régebbi kérdésem, amelyben tv-monitor dilemmára kerestem megoldást, közben rájöttem, hogy az úgy nekem nem nagyon jó, mivel a régi de jó, viszont csak D-sub csatlakozós monitoromat kéne hogy váltsa valami. A megoldás idővel megszületett, amely kis nehézségekbe ütközött mivel olyan tv kártyát igényelt, amely DVB-C szabványt is ismer és PCI bővítőhelyre illeszthető, ilyen meg kevés van a piacon(pci-e 1X megoldás nem jöhetett szóba, mivel kitakarja a slotot a videokártya).
Szóval 19-22' között keresek olyan monitort, mely akár mint tv is elég jó és mint monitor is, tehát legalábbis ips paneles vagy jobb. Keretet kérdésben megírtam, szerintetek milyet vegyek, konkrétan megnevezve a típust ha lehet? Előre is köszönöm!
2017. jan. 1. 17:46
1/1 A kérdező kommentje:
Az nem lenne hátrány, ha a típus mondjuk a bluechip kínálatában is megtalálható lenne, mivel ott rendelek néha és legalább gyűlik a zseton cserébe.
2017. jan. 1. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!