Vettem egy laptopot, de nem értek benne valamit. Elvileg 2 videokártya van benne: az egyik az alap, ami a Intel HD Graphics 5500. A másik pedig az : AMD Radeon R5 M330 2gb Valaki tud segíteni?
Köszönöm, hogy írtatok :)
Na szóval elsőnek letiltottam az alaplapi kártyát, de akkor tényleg meghülyült a gép, a játék pl el se tudott indulni, meg átállított nekem sok mindent a gépemen nem jó értelemben sajnos....
A biosban minden le van korlátozva és csak az időt és a boot eszközt lehet beállítani (pl h cd-ről indítsa a gépet) meg még egy két alap dolgot, de semmi nincs a videokártyáról ott.
Az energiatakarékos rendszer beállításnál, meg csak olyanok voltak, hogy mit csináljon, ha pl lecsukom a laptopot, vagy pl 10 perc tétlenség után mit csináljon, ilyesmi... ott se volt a videokártyáról szó.
Végül meg tudtam oldani a problémát.. leszedtem az AMD hivatalos oldaláról valami 400 mb-os programot, amit most raktak oda fel 20.-án Ez valami külön vezérlő program... azt felraktam, az egyből feloldotta a tiltást az alaplapi kártyáról, és visszaállított mindent ezzel, aztán meg ebbe a progiba belépve külön van játék menü, ahol az összes telepített játék alapból oda felrakja magának, és ott meglehet adni neki, hogy játék közben melyiket használja, és így mikor megnyitom a játékot, egyből átvált az ati kártyámra, és sokkal gyorsabb lett így vele a játék, nem akad, nem laggol, tök jóóóóó :)
Amúgy alapból Win 8.1 van a gépemen, és mikor felraktam a gépre a rendszert, maga a neten keresztül szedte le az illesztő programot hozzá, nem pedig külön progival csináltam.. úgy néz ki ez volt a baj. De mostmár minden oké :)
Köszönöm azért a segítséget, ötleteket :)
Ezt írtam neked Driver Driver Driver.
Ez nem valami program hanem a vezérlője.
Egyetlen v.kártya sem működik helyesen ez nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!