Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Razer deathadder-nek (egér)...

Razer deathadder-nek (egér) mennyire csúszik a talpa?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy Razer deathadder egérben, azt hallottam hogy nagyon minőségi, meg ezt ajánlják gamer játékokra.

Viszont nálam az is szempont hogy mennyire kopik ki hamar a talpa, illetve mennyire számít csúszósnak (minél jobban csúszik annál jobb nálam)

Valaki tud erről nyilatkozni??

2016. dec. 31. 02:40
 1/6 anonim válasza:
0%
Én most kaptam egy trust GXT 25 egeret. Nekem ez nagyon bejött, ha érdekel nézz utána.
2016. dec. 31. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyárilag kemény teflon talpai vannak, szövetpadon világ vége+1 nap az élettartama, a kemény padok viszont felzabálják. Mondjuk nekem minden egérnél az az első dolgom, hogy lecserélem a gyári talpakat Hyperglide-ra.

Maga az egér kiváló, de szerintem mindenképpen várd meg, amíg kijön az új Elite modell, mert állítólag a Chroma-nál is jobb a szenzora, és még olcsóbb is lesz az Elite.

2017. jan. 1. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

#1:

-Ferrarit akarok venni, melyiket ajánljátok?

-Én most kaptam egy biciklit. Nekem ez nagyon bejött, ha érdekel nézz utána.

-Köszönjük az igen hasznos hozzászólást.

2017. jan. 1. 11:07
 4/6 Alighanem19 ***** válasza:
#1: A kérdező a világ egyik legjobb egerét akarja megvenni, te meg ajánlasz neki egy 3500 forintos bazári kotvány hulladékot. Gratulálok!
2017. jan. 1. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Jelenleg egy Trust gxt 158 egerem van, 3HÓNAP alatt elkopott a talpa, 3 hónap alatt, pedig ilyen 2500-3000Ft szövet egérpadot használok. Olyannyira elkopott, hogy olyan mintha tapadna az egérpadhoz, és nehéz rajta mozgatni.

Szóval ebből elegem lett, és úgy döntöttem befektetek egy minőségi egérbe, de nekem fontos szempont hogy az egér olyan simán csússzon "mint kés a vajban".

2017. jan. 1. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Ha nem bolyhos, vagy nagy lyukú a szövet, akkor gyönyörűen fog siklani.
2017. jan. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!