GTX 970 et megéri még meg venni?
Hello!
Manapság megéri e megvenni egy MSI GTX 970 et használtan?
Nagyjából GTX 1050 TI-árán adják el.
Nos szerintetek melyiket érné meg venni a GTX 970 VAGY GTX 1050 TI?
Nálam egy I5-6500 as Proci várja szívesen a játszótársát :D
Igen, sajnos a 1050ti véleményem szerint elég gyengére sikerült.
Aha most megnéztem pár tesztet, és a 970 azért erősebb. Ugye ezt a kérdés ki írása előtt is megnézhetem volna. De sebaj mert így legalább nem veszek hülyeséget :D
Köszi a gyors válaszokat :D
970 et azóta nem érdemes venni amióta a 290 et olcsóbban adták nála(~kb két hétig volt remek választás, utána már csak akkor volt ajánlott ha nem volt már a kezedben a táp ami elég volt a 290 nek). Persze erősebb a 970, de nagyban függ attól is hogy van-e garancia rá, és hogy konkrétan melyik 1050ti árán kapod meg(50 körül, legalább másfél év garanciával én is 970 et vennék, viszont ha közelebb van a 60-65 ezerhez akkor egyiket sem, ott jelenleg csak rx470 jöhet szóba).
Egyébként olyan kimondottan jól csak az 1070 meg az 1080 sikerült a pascal sorozatból, az 1060 mellett ugyan jól hangzik, hogy 980 szint az aktuális középkategóriában, de eddig a középkategória 50-70 ezer között volt, most meg közelebb van a 100 ezerhez, ilyen áron legfeljebb hozza a szintet(az 1050 meg simán 950 szint, 1050ti meg 960, ezek simán szarok lettek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!