Amikor éppen valamit csinálok gépe, egy idő után elkezd "pittyegni"m Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Hp 530 Notebookom van.Általába játszok rajta,de egy idő után be következik a fent leírt dolog.Leszedtem az Everestet,megnéztem hogy hány fokos amikor "Pittyeg".70fokos volt,azt nemtudom hogy ez rossz-e vagy jó-e.Ha nem játszok 63 maximum.A Ventillátor folyamatosan megy benne,és van alatta mégegy 3-as ventillátor is.2010. máj. 3. 19:57
1/7 anonim válasza:
Be van dugva a töltője? Nem lehet, hogy egyszerűen csak.. merül??
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem,mert aksit nem használok hozzá.
A töltő meg folyamatosan bevan dugva :S
2010. máj. 3. 20:01
3/7 A kérdező kommentje:
Azt nemírtam hozzá,hogy olyan mintha belső hang lenne,mint egy asztali pcnek,csak mivel ennek nincs belső hangszórója,ezért azt a rendes hangszóróján "adja ki". :/
2010. máj. 3. 20:06
4/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy a shift billentyut nyomod sokszor es az pityyann? nalam 3 nyomasnal pittyen...
5/7 A kérdező kommentje:
Azse,mert ez addig tart ameddig benem zárom a játékot,vagyis ha bezárom,utánna is folytatja egy 3-4 percig,de utánna elmúlik.
2010. máj. 3. 20:13
6/7 anonim válasza:
nekem ilyen a rendes asztali pc-mmel volt. de már ősidők óta. ha több program futott rajta, akkor elkezdett pittyegni, olyan hangja volt, mint a szirénának. ahogy kiléptem mindenből, abbahagyta.
aztán elvittem informatikushoz, mert aggódtam, hogy elszáll a vinyó vagy leég az alaplap. ő sem tudta, mi a gond. ebben volt egy belső hangszóró, kihúzta. ennek már vagy másfél éve, és azóta sincs semmi baja a gépnek.
vidd el informatikushoz, vagy olyanhoz, aki ért hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,a nagygépemmel meg azvan pont,amit leírtál :D,azt majd akkor elviszem.De engem most a lapotopon aggaszt jobban :S De lehet hogy ezzel is hasonló probléma van. 1.6os procim van,lehet hogy nembírja a nagyobb teljesítményű játékokat(Főleg hogy 128as Videókarim van... :@ )
2010. máj. 3. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!