Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amikor éppen valamit csinálok...

Amikor éppen valamit csinálok gépe, egy idő után elkezd "pittyegni"m Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hp 530 Notebookom van.Általába játszok rajta,de egy idő után be következik a fent leírt dolog.Leszedtem az Everestet,megnéztem hogy hány fokos amikor "Pittyeg".70fokos volt,azt nemtudom hogy ez rossz-e vagy jó-e.Ha nem játszok 63 maximum.A Ventillátor folyamatosan megy benne,és van alatta mégegy 3-as ventillátor is.
2010. máj. 3. 19:57
 1/7 anonim válasza:
Be van dugva a töltője? Nem lehet, hogy egyszerűen csak.. merül??
2010. máj. 3. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem,mert aksit nem használok hozzá.

A töltő meg folyamatosan bevan dugva :S

2010. máj. 3. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt nemírtam hozzá,hogy olyan mintha belső hang lenne,mint egy asztali pcnek,csak mivel ennek nincs belső hangszórója,ezért azt a rendes hangszóróján "adja ki". :/
2010. máj. 3. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a shift billentyut nyomod sokszor es az pityyann? nalam 3 nyomasnal pittyen...
2010. máj. 3. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Azse,mert ez addig tart ameddig benem zárom a játékot,vagyis ha bezárom,utánna is folytatja egy 3-4 percig,de utánna elmúlik.
2010. máj. 3. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem ilyen a rendes asztali pc-mmel volt. de már ősidők óta. ha több program futott rajta, akkor elkezdett pittyegni, olyan hangja volt, mint a szirénának. ahogy kiléptem mindenből, abbahagyta.

aztán elvittem informatikushoz, mert aggódtam, hogy elszáll a vinyó vagy leég az alaplap. ő sem tudta, mi a gond. ebben volt egy belső hangszóró, kihúzta. ennek már vagy másfél éve, és azóta sincs semmi baja a gépnek.

vidd el informatikushoz, vagy olyanhoz, aki ért hozzá.

2010. máj. 3. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,a nagygépemmel meg azvan pont,amit leírtál :D,azt majd akkor elviszem.De engem most a lapotopon aggaszt jobban :S De lehet hogy ezzel is hasonló probléma van. 1.6os procim van,lehet hogy nembírja a nagyobb teljesítményű játékokat(Főleg hogy 128as Videókarim van... :@ )
2010. máj. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!