Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a biosba? Hiába nyomom az f2 gombot Mert eddig azzal lépett be.

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy: vettem egy ASUS notebookot és az első nap faszán működött neteztem rajt es egyszer csak újra indult. Aztán ahogy betoltott a Windows nem jott be a hatterkep meg az ikonok csak egy fekete képernyő. Aztán odaatam az egyik. Havernak hogy telepitse újra. Elkezdtr es azt mondta hogy a felénél megallt a telepítés. Aztán azóta nincs rajt rendszer és ha bekapcsolom kiirja hogy f2-vel betudok lepni a biosba meg azt esc gombal a menübe ugye. És hiába nyomom meg nem lép be sehova. Csak annyit csinál hogy bekapcsolaskor nyomogatom egyszerre az f2 ese az esc gombot akkor kiirja hogy mi va a gepben proci sebessege meg a dvd olvado meg az ilyen adatokat. Na szóval es az a kérdés hogy mi a bánat a baja? Miért nem tudok belepni a biosba?
2016. dec. 29. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg visszaviheted gariba
2016. dec. 29. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Használtan vettem. :-/
2016. dec. 29. 13:58
 3/4 anonim válasza:
Próbálj meg úgy belépni, hogy nyomod az Fn+F2 kombót, talán így megy
2016. dec. 29. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Fn+f2-velse lép be..
2016. dec. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!