Mennyit érhet a gépem?
Proccessor: Intel Pentium G4500 3.5Ghz
Alaplap: H110M-HDV
Ram: 8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury
Videókártya: GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128bit
Winchester: 500GB Toshiba 3.5" SATAIII 7200RMP
Tápegység: Qoltec SilentLine 400Watt+ház
Monitor: ASUS VH236H 23-Inch Full-HD
az vicces mert 108 at költöttem el rá 2 hónapja vettem
a gépet vagy is alaplap proci ram vinyo 62k
a vidit 4 napja vettem 46k ba és mindenen van gari
#2 már bocs, de a szövegértés nem nagyon megy? "ha úgy vesszük" => értem, hogy van táp, de minősége miatt értéktelen, ha táppal együtt akarod eladni akkor valahol vaterán kell majd balekot találnod rá, hardveraprón szinte esélytelen lenne. Ha pedig nem is akarod eladni, akkor érdemes lenne sürgősen venned egy normális tápegységet.
Hdd pénzkidobás volt mikor ezressel drágábban jobb minőségű terrásat kapsz.
1050 sosem fog már annyit érni amennyiért vetted, még ha 2 napos is, 48-ért van 1050ti használtan, a tied is használt. Akkor vegyük 40-nek nagy jóindulattal.
CPU harmatgyenge, komolyabb netezéshez is, használt értéke ~13k körül van.
Ram 15-17k körül adható el.
Ház és Táp 2000Ft jóindulattal.
HDD 6k
Alaplap 10k
Ez így 80-ra jön ki, egyben eladva nehezebb vevőt találni, főleg a gagyi alkatrészek (táp, ház, hdd) miatt is, örülni kell a 70-nek ezért.
nem igazán értem miért kéne nagyobb tápot vennem mikor ez is elég ami van minek vegyek 600-700wattosat mikor ez így együtt nem fogyaszt 400watott engem meg csak az ára érdekelt h menyit érne 1 szóval sem mondtam h el akarom adni
egyébként meg 62k ból ezt lehetet kihozni ennyi sokáig kellet gyüjtenem h megtudjam venni ezt a konfigot és nem azért h eladjam könnyü úgy beszólni h mintha lenne rá keret h vegyek ilyet meg olyat
Szóval sem mondtam, hogy nagyobb tápra lenne szükség, bőven elég egy 400W-os, ez így van. Azt mondtam, hogy olyan minőségű illene a gépbe, ami nem teszi tönkre hónapokon vagy maximum éveken belül az alkatrészeket, esetleg egy vihar vagy áramingadozás esetén bármikor. Ez a tápegység ajtótámasznak való, veszélyes minőségű, mindenféle elektronikai védelemtől mentes.
Utánaolvasva, Tomshardwaren páran tűzveszélyesnek is nevezik a silentline tápokat, amire ha nem is sok esély van, de jóval nagyobb kárt okozhat mint pár alkatrész elrontása.
de,tegyük fel ha veszek tápot milyet vegyek? 20-30ezreset?
amit a tápra max költök az max 10 rugó annál többet nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!