Gta 5 szaggat gépem: i5 4460 2x4 gb ram nvida geforce gtx 960 4gb megy 60, fpsellel és, utánna lemegy 50-40, fps mi a baja? V
Azt sem írtad milyen grafikán, mert ez a gép Full High grafikán biztos nem bírja a stabil 60FPS-t.
Ennél erősebb gépeken is előfordul, hogy 60 alá megy, de a 40FPS még nem olyan rossz, hogy szaggatna.
mittudomén?! kérdezd meg tőle. a te géped, miért nekünk kellen tudnunk?
"driverrel bosterrel mindig frisítem és miért nem menne full maxon? nem értem"
már alapból ha ilyen szemét programot használsz, lehet van belőle még a gépeden ami a háttérben fut. meg miért veszel (vesznek neked) ilyen gépet ha nem értesz hozzá?
és, hogy miért ne menne full maxon? :DDDDDDDDDD ezt viccnek szántad? 1080 meg i7 kell, hogy ha mindent maxra húzol normálisan vigye..
Nekem ennél gyengébb gépem van, lowon viszi a GTA V-öt. Most készülök venni újat.
Nem szántam viccnek, nem ismerlek, felhasználóneved alapján nokedli vagy, de biztos magadnak vetted a gépet.
De ez nem is érdekel, attól még nem elég ahhoz, hogy full grafikán futtassa 60FPS-el a GTA V-öt. Nem tudom miért sír a szád a 40-50FPS-től.. Ennyit bír a géped.. Ha nem jó vegyél/kérj újat...
Azzal meg ink haggyad magad h itt névtelenül ugatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!