Miért csinálja ezt a gépem? Valószínű hogy a GPU haldoklik?
Na szóval tegnap még tökéletesen ment a gép minden játék hibátlanul futott,viszont ma azt történt hogy akartam csgozni és csak 50/60fps-el futott aztán újraindítottam PC-t úgy ahogy jó lett viszont utána elkezdett ugrálni a kép is össze vissza, színes kockák jelentek meg benne(erről mellékelek egy képet is) utána szétszedtem a gépet darabokra, teljesen kitakarítottam és újra pasztáztam mindent még a alaplapon lévő hűtőbordák alatt is,utána tiszta telepítéssel feltelepítettem legfrissebb nvidia drivert lefuttattam egy AIDA64 tesztet lefutott, utána mentem csgozni fps 290 meg volt de voltak dropok elég sokszor 40 50re beugrott 1-2mp-re és néha teljesen kifagyott a játék,utána mentem rustozni na az a játék egymást után többször 3-4 perc játék után azonnal kifagyott, aztán lefuttattam egy furmark testet lefutott viszont érdekes dologra lettem figyelmes mégpedig: " GPU core: 1136 MHz, memory: 3004 MHz" a gpu core rendbe van viszont a memory csak 3004Mhz viszont a kártyám 6008Mhz-s véletlen nem 6008Mhz-t kellene írnia a programnak is? Miért csinálhatja ezt a gép? Ha csak internetezek minden tökéletes.
PC: i7 4820k 8gb ram gtx 760 2gb win 8.1 64x
KÉP: [link]
Hello nagyon szépen kösz a választ annyira tanácstalan vagyok hogy mi lehet a gond, azóta már a rust nevű játék el sem indul ahogy betöltené a mapot kifagy,előbb kaptam kék halált is, a furmark is alig futott le,és a windows is a kék halál után alig töltödött be teljesen villogott a kép(az asztal)
A tápom pontos típusa: Corsair TX 750watt
Alaplap: MSI X79A GD45 Plus
Kártya: Gigabyte gtx 760 2GB OC
Ram: Kingston hyperbeast 2x4 gb 2133Mhz
Vram hiba kártyán lévö memoria megsérült ... uj videokártyát kell venned !
ha van szaki közeledben aki tud reballozni esetleg rá melegit de szerintem nem fog megjavulni a kép
garis lenne akkor visszavinném a boltba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!