Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rossz táp tünetek?

Rossz táp tünetek?

Figyelt kérdés

Igazából az egész a én hibámból keletkezett mivel egy borzalmas gépet vettem az interneten újonnan(előre összerakott).

Alaplap: Msi H81M-p33

Processzor:Intel Pentium g3460

Videókártya: Palit GTX 750ti (2Gb)

memória:8 GB Kingston (1600 mhz)

SSD: Kingstone 120Gb

Merevlemez: Hitachi (a pontos típusát nem tudom)

Windows 7 ultimate (64 bit)

Táp: HKC SZ430R

Az alkatrészek nem illenek annyira egymáshoz,de ezt figyelmen kívül hagyva a táp nem éppen egy márkás darab.Ezt a vásárlásnál nem vettem figyelembe ugyanis nem értek annyira a számítógépekhez (most már valamennyivel többet). A tünetei körülbelül 3 hónapja jelentkeztek a játékokban majd rá 1 hónap múlva pedig a kernel & system folyamaton belül a nvlddmkm.sys folyamat használja a processzor körülbelül 50 százalékát. ez a folyamat véletlenszerűen indul el. valamikor a gép bekapcsolása után rögtön de valamikor a gép bekapcsolása után egy vagy két órával. utána olvastam és azt találtam, hogy a rossz minőségű tápra vezethető vissza a dolog. 2 napja rendeltem egy tápot: [link]

A kérdésem az lenne,hogy a táp kicserélése után megoldódik ez a probléma szerintetek??

#táp #Kernel & system
2016. dec. 28. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Azonnal cseréld és ne használd addig mert bármikor kinyírhat valamit.

Én egy Corsair CX450M-et ajánlanék!

2016. dec. 28. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Cooler Master B széria nem valami biztonságos. Még egy hexa+ is jobb nála
2016. dec. 28. 20:17
 3/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%

"HKC SZ430R"

Pedig elég árulkodó neve van...

Ha nem okozott maradandó károkat, akkor megoldhatja. Ez utólag fog kiderülni.

2016. dec. 28. 20:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Holnap megérkezik az új táp, azonnal ki is cserélem.
2016. dec. 28. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy a "HKC SZ430R" egy cenzúrázott "szar", csak a 30-ra nem jöttem rá benne...
2016. dec. 28. 20:45
 6/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Egy rejtett akció, most akár harmincszor több kárt képes okozni.
2016. dec. 28. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Amit rendeltél az se komolyabb :)

Be Quiet System Power 8 400W - erre keress rá és rendeld meg, a másikat küld vissza, 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól indok nélkül (elállási jog).

2016. dec. 28. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
a táp amit vettél közel olyan alacsony minőségű, mint amit ki akarsz dobni a gépből
2016. dec. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!